Mustafa Kemal Mah. 2127 cad. No:11 A, Çankaya, Ankara
Özel ZeOs Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Diş Hekimi Randevusu

Periodontoloji Randevusu

Randevu +44 daha fazla

20'lik Diş Çekimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Botoks

Hakkımda

2010 yılında Erciyes üniversitesi diş hekimliği fakültesinden 2. olarak mezun oldu, 2013 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Protetik Diş Tedavisi Anabili...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ( Protez Uzmanlığı 2013-2016)
  • Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ( Diş eti Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanlığı 2016-2019)

Konum: Özel ZeOs Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Eti Estetiği

Osman hocama ne kadar teşekkür etsem az olur
Diş eti gülüşü tedavi oldum ve sonuç mükemmel artık rahat rahat gülebiliyorum Hocamın ilgisi tek tek ne yapılması gerektiğini anlatması kesinle sizi rahatlatıyor ve doğru yerde olduğunuzu hissettiriyor. Kesinlikle gummy smile deyince Dr Osman Varol

Z
Konum: Özel ZeOs Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Normal Randevu

Çok uzun yıllardır şikayetçi olduğum eski protezlerimi değiştirmek için, yine aynı şeyleri yaşama korkusuyla hep erteliyordum. Uzun süren araştırmalarım sonucu Osman hocamı buldum gerçekten bilgisiyle inanılmaz güven verdi ilk muayenede herşeyi detaylı birşekilde anlattı , implant ve diş eti tedavilerimi sorunsuz ve neredeyse hiç ağrı olmadan atlattım bunca yıl boşuna ertelemişim iyki Osman hocamla yollarımız kesişmiş....

Konum: Özel ZeOs Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Normal Randevu

Yıllardır ertelemiş olduğum implant tedavimi bugün sonlandırdık. Lupus hastası olduğum için endişelerim ve korkularım vardı. Osman hocamın bilgisi ve tecrübesi sayesinde bu süreci sıkıntı yaşamadan, keyifle geçirdik. İşlemin başından sonuna kadar ağrı, sızı yaşamadım. İşlem sonrasında kullanabilirsiniz diye aldırdığınız ağrı kesiciye ihtiyaç duyulmuyor Osman hocam :)
Emekleriniz ve ilginiz için öncelikle Osman hocama ve tüm ZeOs ekibine çok teşekkürler..

Ş
Konum: Özel ZeOs Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi

İğneden aşırı derecede korktuğum için hemşire hanım sağolsun elimden tuttu.. ağlama krizimi sabırla beklediler. İğneden korktuğum için öncesinde sprey sıktı Osman Bey. 3 derin iğne yapılmasına rağmen hiçbirşey hissetmedim. Azı dişimin dışı içi iltihaplıydı ve üstte tutacak diş kalmamasına rağmen çok kısa sürede çekip üzerine dikiş atıldı. Arada sakin kalmam için yaparken anlatarak ilerledi. Ben sonuna kadar acaba acıyacak mı diye beklerken sinek ısırığı kadar bile bir şey hissetmedim. Korktuğuma hiç ama hiç değmedi...Hem Osman Bey hem de hemşiresi gerçekten benim rahat olmam için uğraştı. Elinize sağlık, çok teşekkür ediyorum tekrar.. Doktor, iğne vs. fobisi olan kesinlikle tercih edebilir.

Konum: Özel ZeOs Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Normal Randevu

Bazı dişlerimde çürükler görülmemesine rağmen diş ağrılarım vardı. Hocam sağolsun sıkıntıyı tespit etti. Daha önce danıştığım diş hekimi görünen çürükler dışında diş ağrılarımın sebebinin ne olduğunu söylememişti. 5 dolgu yaptırdım estetik olarak çok düzgün yapılan dolgular oldu umarım ilerleyen süreçte bir sıkıntı yaşanmaz. Süreç hızlı şeffaf ve güven vericiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Özel ZeOs Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Estetiği

Gülüş estetiği hakkında aklımda ki bütün sorulara detaylı cevaplarımı aldım. Osman hoca ve ekibi tarafından çok sıcak karşılandım. İlginiz için tekrar teşekkür ederim.

Konum: Özel ZeOs Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Doğru bir hekimin kapısını çalmak benim hayattaki en büyük şansım oldu.
Başka bir klinikte 3 yıl önce yaptırdığım hatalı implantlardan ve hatalı protezlerden dolayı çok büyük sıkıntılar yaşıyordum, ağrı ,sancı, yemek yiyememe, konuşamama, dudaklarımın sürekli kuruması yara olması vb. kısacası psikolojim alt üst olmuştu.
Osman hocam ile yollarımız instagramda kesişti. Yaptığı işlemleri, uyguladığı tedavileri instagramda bütün gerçekliği ve doğallığı ile birebir paylaşması benim için yeterli bir referans oldu. Hiç kimse tedavimi kabul etmek istemezken Osman hocam tedavimi kabul etti tekrar çok teşekkür ediyorum ve çok şükür çok başarılı ve sağlıklı bir tedavi sürecinden sonra ağız ve diş sağlığıma yeniden kavuştum.4 aylık tedavi sürecinde yanlış ve hatalı yapılan eski protezlerim söküldü, yanlış ve hatalı yapılan implantlarım söküldü, yanlış ve hatalı yapılan her ne varsa başarıyla düzeltildi. Osman hocam çok büyük emek verdi. Her tedaviye gittiğimde en ince ayrıntısına kadar ağız ve diş sağlığımla ilgilendi, dişlerimle, implantlarımla, diş etlerimle, kanal tedavisi, dolgu kısacası ağız ve diş sağlığımla ilgili yapılması gereken her ne varsa büyük bir sabırla anlayışla özveriyle bıkmadan usanmadan tedavimi başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Osman hocamın uyguladığı doğru, sağlıklı ve başarılı tedavi sayesinde ağız ve diş sağlığıma yeniden kavuştum. Şimdi hiç olmadığım kadar çok mutluyum, ağrım, sancım en ufak bir sıkıntım kalmadı, dudaklarımın kuruması ve yara olması da geçti çok şükür. Artık çok rahat bir şekilde yemek yiyorum, konuşuyorum, gülümsüyorum, herkes dişlerimi çok beğendi, çok doğal ve güzel olduğunu söylediler ,her şeyden daha da önemlisi ben çok sevdim dişlerimin yeni ve sağlıklı halini .Osman hocama bir kez daha çok çok teşekkür ediyorum.
Sadece benimle değil, bütün hastalarıyla en ince detayına kadar ilgilenen, mesleğini çok severek yapan, hasta psikolojisini çok iyi anlayan sanatkar bir diş hekimi. Eşim de Osman hocamla tedaviye başladı 4 implant yaptırdı çok başarılı geçti ve her şey yolunda gidiyor.
Başta Osman hocam olmak üzere, tüm ekibe, emeği geçen herkese ve eşime bana olan desteklerinden, emeklerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum.
Hocam tekrar tekrar elinize ,emeğinize, yüreğinize sağlık. Çok teşekkür ederim.

Konum: Özel ZeOs Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Dişçi, iğne fobisi ve panik atak hastası olanlar mutlaka Osman beyle tanışmalı. Çok iligili ve donanımlı. Korkudan kapıdan 3 kez geri dönmeyi düşünsemde beni ikna etti ve diş çektiremeyen ben o kadar çok yol aldımki. Diş çekimi, kanal tedavi, implant ve kaplama işlemlerim yapıldı ve çok memnunum. İyiki diyorum yolum kesişmiş ve iyiki onu tanımışım. Tedavi süresince çok sabırlı her aşamada sizinle konusarak korkularınızı yenmenize yardımcı oluyor. Bu anlamda hayatımda büyük yol aldığıma inanıyorum. Sabrı, anlayışı ve yaptığı güzel dişlerim için ona minnetarım. Gülüşüme güzellik kattığı için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...

Konum: Özel ZeOs Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Dudaklarımda kalıcı uyuşukluk kalma ihtimalinin fazla olduğu söylendiği için ve bazı doktorlar yanaşmadığı için korkup çektirmediğim yirmiliklerimi çekti Osman bey, korktuğum için detaylı bilgi verdi sürekli iki gömülü dişimide aldı, işlemden sonra bir kaç gün dikkat etmek gerekiyor söylediği şeylere uydum , şu an bir sıkıntım yok , böyle bir sıkıntınız varsa gitmenizi öneriyorum

Konum: Özel ZeOs Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Botoks

Diş sıkma şikayetim için Masseter botoksu işlemi uygulandı. 15 dakikada tüm işlem ağrısız acısız tamamlandı. Ayrıntılı bilgilendirme ve profesyonel ilgiden çok memnun kaldım.

Hakkımda

Daha fazla