Girne Amerikan Üniversitesi İngilizce Psikoloji bölümünden onur öğrencisi olarak mezun oldum. Lisans eğitimim süresince Türkiye'deki ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki psikoloji öğrencilerini bir araya getiren çalışma grubunda aktif görev aldım. Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde WÇZO-R,SCL-90-R, KENT EGY, S.D. PORTEUS LABIRENTLERI ölçeklerini deneyimledim. Özel Eğitim Anaokulunda zihin, otizm ve down sendromlu öğrenciler ile çalıştım. İstanbul Üniversitesi - Çocuk Merkezli Oyun Terapisi eğitimini aldım. Marmara Üniversitesi - Aile Danışmanlığı eğitimini başarı ile tamamladım. Gedik Üniversitesi - Çözüm Odaklı Kısa Süreli Terapi seminerlerinde aktif görev yaptım. Bilişsel Davranışçı Terapi ve Çözüm Odaklı Kısa Süreli Terapi ekolünü benimseyerek ergen, yetişkin ve aile terapilerine eklektik çalışarak kliniğimde hizmet vermekteyim.

Nüans Psikoloji Psk. Özge Küçükkaya

Hacı Halil Mah. Atatürk Caddesi No:29 K:6, Gebze, Kocaeli 41400

Röportaj

Özge Hanım ın başarısı ve tecrübesi sayesinde kısa sürede olumlu sonuçlar elde ettim. Kendisine panik atak için başvurdum. Acilde sonlanan şiddetli panik ataklarımı Özge Hanım sayesinde kendi basıma yenebiliyor ve kontrol altına alabiliyorum. Çok hızlı sonuç aldım. Kendisine minnetarım.

• Nüans Psikoloji Psk. Özge Küçükkaya Psikoloji Randevusu  •

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Özge Hanım'a kaygı problemlerim ve kişisel sorunlarım için başvurdum. Normalde kimseye içimi açamam ama kendisi o kadar içten ve sıcacık bir insan ki istemsizce zaten döküyorsunuz içinizi. Asla yargılamadan kocaman ve içten gülümsemesiyle sizi rahatlatıyor ve yol gösteriyor. Görüşmelerimizden önce daha stresli ve tetikte duran bir insandım, şimdi kendisine olan güvenimden daha rahat olabilen bir insanım, kötü hissedersem yanımda olacağını bilmenin güvenini çok güzel verdi. Görüşme sonlarında ve genelinde çok iyi hissediyorum.

• R

Uzmanımıza yakın bir dostum aracılığıyla ulaştım. İlk andan itibaren güler yüzü, samimi ve sıcakkanlı yaklaşımıyla bizimle ilgilendi. 4 ay önce doğum sırasında çocuğumuzu kaybettik. Bu sebeple eşim yas sürecini ağır geçirmeye başlayınca yaklaşık 2 buçuk ay önce Özge Hocamızla irtibat kurup tedavi sürecine başladık. Bu kadar kısa bir süre içerisinde tedavi sürecimizi tamamlarken her açıdan eşimle ilgilenerek çok verimli seanslar gerçekleştirdi. Özge Hanım hem şahsiyeti hem de işine olan bağlılığıyla her açıdan örnek alınması gereken ve desteğe ihtiyaç duyan herkesin gönül rahatlığıyla başvurabileceği şahsına münhasır bir insan. İyi insanlar iyi ki varlar.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Özge Hanım ile iş hayatımdaki yaşadığım ağır mobbing sonrası yaşadığım depresyondan dolayı görüşmek istedim. Bu durum artık hem ailevi hem sevgili ilişkime yansıyordu. Süreç bana olayların üstünü örtüp unutmaya çalıştığımı fark ettirdi. Özge Hanım sayesinde geçmiş ve mevcuttaki travmalarımla yüzleşme fırsatı bulup farkındalık kazandığıma inanıyorum. Kendisinin danışana olan saygısı, ilgi ve alakası takdiri hak ediyor. Kendisinden ziyadesiyle memnunum ve iyi ki var.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Eşim internet üzerinden ulaştı. Çift terapisti için. Bizim için çok verimli geçti, hocanın yaklaşımı, verdiği ödevler, takibi... İlk 4 hafta üstüste gittik, sonrasında 1 ay ara verdik. Ve ciddi anlamda ilişkimiz düzeldi, hocamızın sayesinde. Çevremdekilere kesinlikle tavsiye ederim. Hatta ilerde ihtiyaç duymam halinde bireysel seansa bile gideceğim, kendim için..

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Özge hanıma kaygı problemlerim ve kişisel sorunlarım için başvurdum.Normalde kimseye içimi açamam ama kendisi o kadar içten ve sıcacık bir insan ki istemsizce zaten döküyorsunuz içinizi.Asla yargılamadan kocaman ve içten gülümsemesiyle sizi rahatlatıyor ve yol gösteriyor.Görüşmeleremizden önce daha stresli ve tetikte duran bir insandım şimdi kendisine olan güvenimden daha rahat olabilen bir insanım,kötü hissedersem yanımda olacagını bilmenin güvenini çok güzel verdi.Görüşme sonlarında ve genelinde çok iyi hissediyorum.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Nüans Psikoloji Psk. Özge Küçükkaya Bireysel Terapi  •

• O

Çift terapisi için özge hanıma geldik ve süreci işleyişi bize çok şey kazandırdı. Yeni bakış açısı kazandırarak sorunlarımızı çözme yoluna gitmesi oldukça hoşumuza gitti. Empatiye önem vermesi, sakince dinlemesi, dönütlerin ve verdiği örneklerin anlaşılır ve yerinde olması alanına ne kadar hakim olduğunu gösterdi.

• Nüans Psikoloji Psk. Özge Küçükkaya Çift Terapisi  •

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Ben tavsiye üzerine ulaştım. Kendisiyle ilk konuşmamızdan itibaren bana çok yardımcı oldu. Gelecek kaygılarım çok aşırı seviyelere ulaşmıştı, fakat harekete geçmeye karar verdim. Kendisi benimle çok anlayışlı, güler yüzlü ve içten konuştu. Kendi hayatından örnekler de verdi ve her konuştuğumuzda kendimi daha iyi hissediyorum. Kesinlikle ben de tavsiye ederim, kendisi harika birisi.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Daha öncesinde eşim hocasıyla seans yaparak fayda sağlamıştı. Hocasının yönlendirmesiyle Özge Hanım'a ulaştık. Negatif geçen doğum sonrasında vücudum bir takım tepkiler verdi, ona istinaden kendisiyle görüşmek istedim. Seansa başladığımda vücudumda fiziksel kaynaklı olmayan psikolojik ağrılar oluyordu. Seans sonrasında ağrıların hafiflediğini ve ruhsal olarak nasıl çözümleyeceğimi bulmaya başladım. Çevremdeki insanlara tavsiye ederim.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Yakınım tavsiyesi ile ulaştım Özge Hanım'a. Sinirlerimi kontrol edemiyordum, bu yüzden iletişime geçtim. Ben seanslarımdan mutlu bir şekilde dönüyorum. Çevreme de tavsiye ederim.