Dr. Özgür Yıldırım Torun Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur.

Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi

Cinnah Caddesi No:33/7, Çankaya, Ankara 06680

• L

Çok düzgün ve sıkıntısız bir operation geçirdim,çok başarılı oldu

• Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi Randevu  •

Annemin ön alt dişlerinde ciddi sorunlar vardı; yaş ilerlemesi nedeniyle kökler tutmuyordu ve görünümü kötüydü.
    Özgür Hocamız çok hızlı, titiz ve özenli bir şekilde sorunlu dişleri çekti, hemen geçici protezlerini yaptı. Diş etleri iyileştikten sonra 3 boyutlu tarama ile hem estetik hem fonksiyonel açıdan mükemmel uyumlu kalıcı protezleri yerleştirdi.
    Sonuçtan çok memnunuz, annemin gülüşü ve çiğneme fonksiyonu tamamen geri döndü.

• Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi Hassas Bağlantılı Protezler  •

• K

Canım Özgür hocam ve ekibiyle diş fobimi yendim. Uzun zamandır çektirmek için ertelediğim 20 yaş dişlerimden Özgür hocam sayesinde kurtuldum ve korkumu yendim dişimle ilgili tüm işlemleri artık Denttorunda yaptıracağım tüm ekibe mnnetarım çok sıcak ve steril bir kilnik kesinlikle tavsiye ediyorum

• T

Özgür bey diş eti tedavimi kanal tedavimi ve ve kaplamalarimi yaptı.Tedavi sürecinde yaşadığımız bütün zorlukları (inatçı geçmeyen kanal içi enfeksiyonunu)hiç bıkmadan aylarca uğraşarak başarılı bir şekilde bitirdik.Bu kadar emek ve çabası için hem kendine hemde ekibineminnettarım.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• L

20'lik dişimi çok hızlı ve acısız bir şekilde çekti. Espiritüel ve neşeli bir insan korkunuzu yenmenizde cidden yardımcı oluyor

• I

Yıllar süren diş hekimi fobimi sayesinde yendim. Alanında uzman bir hekim. Tedavi öncesi diş sağlığınız hakkında detaylı planlama yapıyor ve size açıklayarak anlatıyor. Güncel gelişmeleri anında kliniğinde uyguluyor. Hastalarına fazlasıyla vakit ayırıyor ve ilgili davranıyor. İmplant uygulaması sürecimde mükemmel bir hizmet aldım. İyi ki Özgür hocamı tanımışım. Gözünüzü kırpmadan sağlığınızı emanet edebilirsiniz.

• Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi Randevu  •

Uzun yıllar boyunca ihmal edilmiş ve neredeyse tamamı sorunlu bütün dişlerimle gittim Özgür beye. verdiği güven sıcak kanlılığı ve ekibinin ilgi alakasıyla başladığımız süreçte uzmanlığını ,yeteneğini ,sunduğu konforu her an hissettiğim bir süreç geçirdim .imkansız diye düşündüğüm çene yapımdan, hiç bir dişimi kaybetmeden müthiş bir emekle müthiş bir sonuç çıkardı. Hem ekibine hem kendisine bu büyük emek ve profesyonellik adına minnettarım. Düşünmeden gönül rahatlığıyla her anlamda kendinizi emanet edebileceğiniz müthiş bir doktor.

• Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi Zirkonyum Porselen Kronlar  •

Dünyanın en dişçiden korkan yetişkini olarak doktor beye daha önceden dolgu vs gibi küçük işlemler için gidip memnun kalmıştım. Bu kez gömülü yirmilik diş çekimi için gittim kendisine. Her zamanki gibi çok güleryüzlü karşıladı beni. Endişelerimi dinleyip sakinleştirmeden de işleme geçmedi. Eli hafif olduğu için ne iğnede ne işlem sırada canım yanmadı üstelik korkularımı yenmeme de yardımcı oldu. Başarılı bi şekilde diş çekimimi gerçekleştirdi. Buraya gelmeden önce kendisiyle ilgili okuduğum yorumları abartılı bulmuştum fakat kendisiyle tanıştıktan sonra az bile diyorum. Hem kendisi hem ekibi çok eğlenceli kişiler. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki varsınız hocam :)

• Y

Özgür bey ön diş bağı kesimi ve 20 yaş diş çekimi işlemlemlerimi gerçekleştirdi.İşlem esnasında hem Özgür beyin hem de asistanlarının ilgisi ,sıcak tavırları korkumu yenmemde çok etkili oldu. İyileşme sürecim çok hızlı ve sorunsuzdu.

• Özgür Yıldırım Torun Muayenehanesi 20'lik Diş Çekimi  •

Yakın zamanda 20’lik dişimi çektirdim ve inanılmaz bir deneyim yaşadım! Öncesinde biraz tedirgindim ama Özgür Bey’in profesyonelliği ve ilgisi sayesinde işlem düşündüğümden çok daha rahat geçti. Hiçbir acı hissetmedim ve her adımda bilgilendirildim. Kliniğin hijyenik ortamı ve güler yüzlü ekibi de süreci çok daha konforlu hale getirdi. Eğer diş sağlığınız için güvenilir bir adres arıyorsanız, kesinlikle burayı tavsiye ederim!