Prof. Dr. Peyami Cinaz; Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1979'da mezun olmuştur.1979 - 1983 Erciyes Tıp Fakültesinde Tıp fakültesinde uzmanlığı tamamlamıştır.
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana bilim Dalı Endokrinoloji Bilim Dalı Başkanı olarak görev yapmaktadır. Şuan da kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Beştepe Mah. 32. Cad. Moment Beştepe Ofis No: 1/67, Çankaya, Ankara 06531

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya 06560

Röportaj

Kızımızın büyüme geriliği için kendisine baş vurduk.gerekli bütün açıklamaları tedavi sürecini kafamıza takılan bütün sorunları en ince ayrıntısına kadar anlattılar.ilgi va alakası için kızımıza olan yaklaşımı için çok memnun ayrıldık.

• Peyami Cinaz Muayenehane Büyüme Takibi  •

Merhaba 11 yaşında kız çocuğumun gelişim geriliği nedeni ile araştırarak buldugumuz hocamız, gayet kibardı, sorunlarımızın tamamını sabırla dinledi, kibar ve nazikçe tüm sorularımızı cevapladı, çocuğumuzla çok yakından alakadar oldu, çocuğumuzun gelişimi ile ilgili yapılması gerekenleri ve gerekli tıbbi desteği tam ve net bir şekilde anladık, keşke çok daha önce gidip tanışma fırsatımız olsaydı.

• D

12 yaşındaki oğlumun büyüme geriliği nedeniyle Eskisehirden araştırmalar sonucu Peyami Bey e gitmeye karar vermistik. 25 şubat 2024 tarihinde Peyami BEY e tedaviye başlamıştık ve tam bir yıl sonra 25 şubat 2025 tarihinde ise tam 11 cm boyunun uzadığını öğrendik. Ne söylesek azdır oğlum artık arkadaşlarının yanında kendini mutlu hissedebilecek.PEYAMI BEY e ve ekip arkadaşlarına çok minnettarız.

• H

Bundan 20 yıl önce Peyami hocamızla yollarımız kesişti. Oğlumu jinekomasti şüphesi ile hocama götürmüştük. Hocamızın detaylı muayenesi sonucu oğlumun hipofiz bezinde lesyon olduğu tespit edildi. Hocam yıllarca oğlumun takibini yaptı. Öngörüsü sayesinde bizi doğru yönlendirmesiyle gereksiz ilaç kullanmadan oğlum tamamen sağlığına kavuştu. Peyami hocamıza duyduğumuz güvenden dolayı kızımızın doğumundan itibaren bütün takiplerini hocamıza yaptırdık. Kızım şu an on yedi yaşında adet düzensizliği takibini hocamız yapıyor. İyi ki Peyami hocamla karşılaşmışız.

• Peyami Cinaz Muayenehane Diğer  •

• F

Merhaba,Hocam ile 4 yıldır süren büyüme hormonu tedavisi alıyoruz.İsinin uzmanı bir doktor.Sayesinde kızımın boyu
    yaşıtlarının boyunun gerisinden geliyordu.Suan büyük bir ilerleme kaydettik.Kaydetmeye de devam ediyoruz.Emeginize sağlık hocam.İyi ki tanıdık.İyi ki varsınız Herkese tavsiye ederim.

• Peyami Cinaz Muayenehane Büyüme Takibi  •

2 oğlum da hipotiroid hastası büyüğü 13 küçüğü 9 yaşında. Yıllarca hastanelere gittik çözümler aradık bir türlü tsh ve t4 değerlerini normal tutamadık. 5-6 yıldır hocamıza gidiyoruz çok şükür koyduğu teşhis ve tedavilerle degerlerimiz normale döndü.Babacan tavrı samimiyeti ve güler yüzü ile her zaman bizi rahatlattı hoşgördü. Değerli ve kıymetli doktorumuzu Allah başımızdan eksik etmesin.Herkese de tavsiye ediyorum hocamızı.

• Peyami Cinaz Muayenehane Tiroid Kan Testleri  •

• Ö

Peyami hocama ben Malatya’dan geldim tip 1 diyabet tanısı konuldu.
    Hastalığım ile ilgili gittiğim hekimler beni rahatlatmadı.
    Peyami hocamızı bulduk hocamla tedaviye başlayınca Peyami hocanın rehberliği ve bilgilendirmesi ile bu hastalığın iyi yönetileceğini iyi yönetelirsede daha sağlıklı yaşanılacağını öğrendim.
    İletişimi asla koparmıyor ne yediğimden ne içtiğime kadar soruyor çok ilgili iyiki sizi tanımışım ilgi ve alakasından dolayı burdan Peyami hocama sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

• Peyami Cinaz Muayenehane Diğer  •

Hocamdan Allah razı olsun .çocuk doktorlarının hipotiroidi tanısı koydukları 14 gunluk bebeğimi kendisine götürdüm gerekli tetkikleri yaptırdım ve hiç bir sorun olmadığını söyledi diğer doktorlara kalsaydım bebeğim ilaca bağımlı kalacaktı ama hocam hiç ilaca gerek kalmadan bizi rahatlattı işinin ehli bir doktor açıklamaları ve hastaları ile ilgilenmesi mükemmel bir insan böyle durumda olan ailelere tavsiye ederim PEYAMİ CİNAZ hocama danışmadan kesinlikle karar vermeyin hocama tekrardan çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

• Peyami Cinaz Muayenehane Tiroid Kan Testleri  •

• Sayın hocamin 3yildir takibinde 12yasindaki kızım tam bitti derken umutları yeşertti bize büyüme geriliği olan kızımın boyu çok şükür yaşıtlarıyla bir oldu işinin ehli bilim insanı sözler ve teşekkürler az kalır bizim yasadigimiz mutlulugu tarif etmeye siz hep varolun hocam

• Peyami Cinaz Muayenehane Büyüme Takibi  •

Iki yas alti erken ergenlik suphesiyle (meme buyumesi) yurt disindan doktor Peyami Cinaz dan randevu alarak gorustuk. Kendisi, bilgili, net ve goruslerinden emin oldugu hissini bize verdi. Taniyi biz konusurken koydugunu ifade eden doktor, butun sorularimizida cevapladi. Cocuk endokrilolojisi arayan kisilere tavsiye ederiz. Saglikla kalin.

• Peyami Cinaz Muayenehane Normal Randevu  •