Dt. Pınar Barış

Diş Hekimi · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Göztepe Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

Fahrettin Kerim Gökay Cad. (Minibüs Yolu) (Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Kampüsü Bahçesi) Göztepe, Kadıköy

• Ö

Dolguları kırılan 2 dişim için gittim. Randevum 10:45’ti ama fizik tedavi seansımdan geldiğim için 10 dk geciktim. Bu hiç konu olmadı ama objektif olması açısından belirtiyorum. Doktorun acelesi var gibiydi, çok hızlı muayene etti, hiç ağrın sızın var mı diye sormadı bile. Hemen iğneyi yaptı, “dışarda bekle çağıracağım” dedi. Uyuşturma + dolgu totalde 10 dk sürdü. Hayatımdaki en kısa diş randevusuydu. Diğer dişimi hatırlattığımda “her hastanın 15 dk süresi var, onun için tekrar geleceksin” dedi. İlk kez böyle bir şey işitiyorum. Ben her diş için tek tek mi geleceğim? Biz çalışmıyoruz, işimiz gücümüz yok sanki. Ayrıca bedavaya gelmiyorum, niye ayrı bir randevu daha alıp boşuna tekrar para ödeyeyim? Hastanın rahatsızlığı neyse dinlersin; sağlık için bir sorun oluşturmayan, beraber yapılabilecek bir tedaviyse hepsini yaparsın. Daha komplike tedavilerde ne oluyor, 15 dk dolduktan sonra yarıda bırakıp “bugün git yarın tekrar mı gel” diyor? 5 dkda yapılan dişim hakkında da endişelerim var.

• Göztepe Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Diğer  •

Hastaneye bir 50dk erken gitmiştim, dedim beklerim fakat tam tersi tüm işim 50dk sürdü ve ben randevu saatinde çıktım. Röntgen ve 4 adet diş dolgumu Pınar Hanım çok güzel bir şekilde yaptı, benim panik atak birisi olmama rağmen çok sabırlıydı. Gerçekten eli çok hafif ve hızlı ellerine sağlık Randevu alırken bende buraya bakmıştım iyi ki de bakmışım gayet memnun kaldım, aklınıza soru işareti kalmasın.

• R

2 tane kanal tedavisi yapılması gereken dişim için kendisine başvurdum. 10 gün arayla iki dişimi de iyileştirdi. Tedavi süresince çok ilgili davrandı. Hocama çok teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum

• I

Çok cana yakın sıcak kanlı biri kendisi. İnternette yazılan yorumları okuyarak kendisinden randevu almam gerektiğini anladım. Tutulacak hiçbir yanı kalmayan kırılmış dişimi hiç ağrı sızı olmadan güzelce saniyeler içerisinde çekti. Kendisine tekrar çok teşekkür ederim hem ilgisi hem de Güler yüzünden. Aşırı yetenekli bir doktor randevu alırken şüphe etmeyin derim. İnsanların dişçi fobisini yenebilecek biri