Gölbaşı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Selim Çelebioğlu Muayenehanesi
1425. Cad. No: 9/59-9 Çukurambar Ankara, Ankara • Harita
Ünzile Balcı Akbuğa Muayenehanesi
Özel Koru Ankara Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi · Daha fazlaKızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Ankara • Harita
Kızılırmak Mah. 1456. Sk. İnci Apt., No:1/12, Kat:5, Ankara • Harita
Aziziye Mah. Hoşdere Cad. No: 147, Çankaya • Harita
Özel HC International Cerrahi Tıp Merkezi
Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri · Daha fazlaAşağı Öveçler Mahallesi 1332. Sokak No: 15, Çankaya • Harita
Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi
Ankara Özel Estetik Akademi
Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Ankara • Harita
Nacı Çakır Mahallesi 761. Sokak No:2 Dikmen, Çankaya • Harita
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Akupunktur · Daha fazlaNacı Çakır Mahallesi 761. Sokak No:2 Dikmen, Çankaya • Harita
Çukurambar, Ankara • Harita
Ahmet Terzioğlu