Ali Yıldız
Ali Yıldız Muayenehanesi

İnönü Cad Dörtler İş Merkezi No:2 Kat ^3, Balıkesir

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• C

c.....

Dişlerimde belirgin bir eğrilik veya çapraşıklık yoktu. Yalnızca üst ön bölgede, orta kesici dişim ile yanındaki lateral kesici dişim arasında milimetrik bir boşluk vardı. Bunu kapattırmak için Ali Yıldız’a gittim. Yaklaşık 1,5 yıl braket, diş teli, elastikler, damak apareyi ve çeşitli aparatlar kullandım.

Tellerimin çıkarılacağı gün Ali Bey değil, başka bir hekim tellerimi çıkardı. Aynaya baktığımda tedaviye başlama sebebim olan boşluğun kapanmadığını, aksine bana göre daha belirgin göründüğünü fark ettim. Ayrıca tedavi sonrasında diş eti çekilmeleri, belirgin lekelenmeler ve daha önce sıkı olan bazı diş aralarımda yiyecek birikmesi yaşamaya başladım.

Teller çıktıktan sonra 1,5 yıl tedavimi yürüten Ali Bey’e ulaşmak da ayrı bir soruna dönüştü. Kontrollerde sürekli farklı hekimlerle karşılaştım.

Sonuçta küçücük bir boşluğu kapattırmak için başladığım 1,5 yıllık tedavinin sonunda o boşluk kapanmadığı gibi, daha önce yaşamadığım başka diş ve diş eti sorunlarıyla karşı karşıya kaldım.

• Ali Yıldız Muayenehanesi • Diğer  •