Tıp eğitimimi Tebriz Tıp Bilimleri Üniversitesi’nde tamamladım. Dermatoloji uzmanlık eğitimimi Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde aldım.
Mesleki çalışmalarımı medikal dermatoloji, estetik ve kozmetik dermatoloji alanlarında sürdürüyorum. Akne, rozasea, egzama, sedef hastalığı, saç ve tırnak hastalıkları, alerjik deri hastalıkları, benlerin dermatoskopik değerlendirilmesi ve diğer dermatolojik hastalıkların tanı ve tedavisiyle ilgileniyorum.
Muayene ve değerlendirme sonrasında uygun gördüğüm hastalarıma botulinum toksin, dolgu, lazer uygulamaları, PRP, mezoterapi, kimyasal peeling ve mikroiğneleme gibi estetik ve kozmetik dermatoloji uygulamaları sunuyorum.
Ankara Çankaya’daki özel muayenehanemde yetişkin ve çocuk hastaları kabul ediyorum.
- Sedef Hastalığı
- Akne
- Akne Rozasea (Gül Hastalığı)
- Saç Dökülmesi
Terleme tedavisi
Yama (Patch) Testi
Yara İzi Tedavisi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Harika kurum şartları
n....e
inanilmaz bir doktor gercekten hayatimda aldigim en iyi muayeneydi. Bu kadar detayli bir inceleme hic yapilmamisti daha once gittigim dermatologlar tarafindan.
Ş
ş.....
Yıllardır her tedavimde çok iyi ve kalıcı çözümler
• Dr.Armin Müştak Dermatoloji Muayenehanesi • Dermatoloji Randevusu •
Çok iyi anamnez, iyi gözlem, 360 derece ve disiplinler arası bakış açısı. Memnun kaldım.
t...b
Güleryüzlü,ilgili ve profesyonel yaklaşım. Kızımla muayene olduk. Çocuk dilinden anlayan bir yaklaşım.
• Dr.Armin Müştak Dermatoloji Muayenehanesi • Diğer •
ay...r
Rozasea ve dermatit sorunlarıyla aynı anda uğraşıyorum ve Armin Hoca'm gerçekten bir şans. Epey takıntılı ve zor bir hastayımdır; hayatımda bu kadar ilgili ve özenli bir hekimle, böyle içten bir yaklaşımla hiç karşılaşmadım.
su...n
Annemi on yıl kadar önce muayene edip dermatolojik testlerden geçirmişti.Annem şehir dışında iken öncelikle kollarında bacaklarinda kaşıntı gelişmisti.aglayarak üç defa bulunduğu şehirde doktora gitmiş.annemi şehir dışından alıp Ankara'da Değerli Armin hocama getirdim.annemde uyuz hastalığı olduğunu muayenesi sonucunda söyledi.hemde en inatçı olanından olduğunu söyledi.hemen tedaviye başladık.bir günün sonunda yüzde 80 azalma olduğunu gördük.tedavi sürecimiz devam ediyor.herkese hocamı şiddetle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz.kendisi çok naif kibar ve anlayışlı ve hastanın anlayacağı dilde anlatan bir kişidi İyiki varsınız Armin hocam.Allah razı olsun sizden
• Dr.Armin Müştak Dermatoloji Muayenehanesi • Allerjik Deri Testleri •
mü...
Bilgisi ve yaptığı işlemler mükemmel yıllardır ailecek çok sevdiğimiz bir hocamız işini severek yapıyor en önemlisi
• Dr.Armin Müştak Dermatoloji Muayenehanesi • Dudak Dolgusu •
I
i̇...
Doğuştan gelen boynumdaki yan çizgilerden oldukça rahatsızdım. Karşıma Armin Hoca çıktı ve yaptığı ayrıntılı muayene ile boyun bölgesi risk taşımasına rağmen oldukça başarılı ve içime sinecek şekilde o çizgileri yok etti. Nişan arifesindeydim ve onun sayesinde özgüven problemi yaşamıyorum. Ellerine emeğine sağlık.
• Dr.Armin Müştak Dermatoloji Muayenehanesi • Dolgu Uygulamaları •
Yaklaşık 5 senedir siğil tedavisi için başvuruyorum, tüm samimiyetimle tavsiye ederim. Armin bey tamamen pozitif ve herhangi bir olumsuzluk kesinlikle rastlamadim.
• Dr.Armin Müştak Dermatoloji Muayenehanesi • Elektrokoterizasyon •
a....k
Yıllar önce sivilce sorunum için gittiğimde tanışmıştık hocamla, kısa sürede cildim iyileşmişti.Şimdi cildimle ilgili her sorunda
kendisine danışıyorum.Çok başarılı, uzman, güler yüzlü, zaman ayıran,
çözüm odaklı harika bi doktor.Bana, cildime şifa oldu.Dolgu ve botoks konusunda da çok başarılı bence.Gerçekten güvenebileceğiniz bir hekim.• Dr.Armin Müştak Dermatoloji Muayenehanesi • Cilt Bakımı ve Akne Tedavisi •
Armin Müştak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Armin Müştak, Dermatoloji. Size Armin Müştak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dudak Dolgusu, Lazer Epilasyon, Botoks, Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj, PRP, Lazerle Leke Tedavisi, Kriyoterapi, Lazerle İz Tedavisi, Deri Biyopsisi, Elektrokoterizasyon.
Armin Müştak adresi nerede?Armin Müştak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldızevler Turan Güneş Blv, 709. Sk. Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Armin Müştak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Armin Müştak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Armin Müştak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Armin Müştak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Armin Müştak hangi dilleri konuşuyor?Armin Müştak ile İngilizce, Farsça dilinde konuşabilirsiniz.
Armin Müştak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Armin Müştak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Armin Müştak hakkında ne düşünüyor?Toplam 91 hasta / danışan, Armin Müştak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Armin Müştak hangi sigortaları kabul ediyor?Armin Müştak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.