Psk. Baran Barkın Turhan

Psikoloji · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

Büyükçekmece 1 adres

Lisans eğitimimi Psikoloji alanında tamamladıktan sonra, özellikle çocuk ve ergen psikolojisi alanında uzmanlaştım. 2 yılı aşkın süredir aktif saha deneyimimle çocuk, ergen ve ailelerine yönelik psikolojik değerlendirme ve terapi süreçlerini yürütmekteyim. Terapötik yaklaşımlarımda bilimsel metodolojiyi empati, güven ve güler yüzlü bir iletişimle harmanlayarak danışanlarımın sosyal-duygusal gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyorum. Çalışmalarımda; kaygı, korku ve davranışsal zorluklara yönelik Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) yöntemlerini, duygusal ifadeyi ve özgüveni destekleyen Çocuk Merkezli Oyun Terapisini ve dikkat eksikliği ile hiperaktivite süreçlerini objektif biçimde ölçümleyen MOXO Dikkat Testi (MOXO 360) uygulamasını aktif olarak kullanıyorum. Süreç boyunca yalnızca çocuk veya ergenle değil, ebeveynlerle de yakın iş birliği kurarak aile danışmanlığı ve psikoeğitim desteği sağlıyorum. Detaylı bilgi almak, seans veya değerlendirme randevusu oluşturmak için profilim üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.

Ege Caddesi 1 güzelce mahallesi, Büyükçekmece

Özel Mimaroba Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Baran Barkın Turhan
Özel Mimaroba Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Ege Caddesi 1 güzelce mahallesi, güzelce mahallesi ege 1 caddesi no:12, Büyükçekmece 34530

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Baran Barkın Turhan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle