Ankara’da diş hekimi olarak Dental Plan’da hizmet veriyorum. Özellikle diş protezi uygulamaları, implant üstü protezler, tam ağız rehabilitasyonları, lamina veneer, zirkonyum kaplama, kron-köprü tedavileri ve dijital gülüş tasarımı alanlarında çalışıyorum.
Tedavilerimi dijital diş hekimliği teknolojilerinden yararlanarak kişiye özel planlıyor; protetik restorasyonların tasarımlarını Exocad ile bizzat hazırlıyorum. Amacım; doğal estetiği, fonksiyonu ve uzun süreli kullanım konforunu bir araya getiren, hastanın ihtiyaçlarına uygun tedaviler sunmaktır.
Gülüş Tasarımı
2118. Caddesi, Ankara
Dental Plan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
2118. Caddesi, Ankara
Dental Plan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
2118. Caddesi, Maidan İş Merkezi A Blok No:9, Ankara 06510
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Can Kılıçaslan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Can Kılıçaslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Can Kılıçaslan, Diş Hekimi. Size Can Kılıçaslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Gülüş Tasarımı.
Can Kılıçaslan adresi nerede?Can Kılıçaslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 2118. Caddesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Can Kılıçaslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Can Kılıçaslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Can Kılıçaslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Can Kılıçaslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Can Kılıçaslan hangi dilleri konuşuyor?Can Kılıçaslan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Can Kılıçaslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Can Kılıçaslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Can Kılıçaslan ile iletişime geçmenizi öneririz.