Klinik Psikolog Eda Nur Çitil, Acıbadem Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden 2023 yılında mezun olmuştur. Lisans eğitiminin ardından Klinik Psikoloji yüksek lisans programını, “Şema Terapi Modelleri ile Somatik Belirtiler Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi” başlıklı araştırmasıyla, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Sapancı danışmanlığında tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimi süresince Dr. Öğr. Üyesi Evin Aydın Yöntem danışmanlığında danışan görerek süpervizyon sürecini tamamlamıştır.

2023 yılından bu yana klinik çalışmalarını Psikodinamik Terapi ve Şema Terapi yaklaşımlarını temel alarak psikoterapi hizmeti sunmaktadır.

Klinik çalışmalarında; bireysel psikoterapi, duygusal ve ilişkisel sorunlar, yaşamın farklı dönemlerinde karşılaşılan psikolojik güçlükler üzerine çalışmaktadır.

Halen Acıbadem Maslak Hastanesi’nde Klinik Psikolog olarak görev yapmakta; Klinik ve Onkoloji Polikliniği’nde psikolojik değerlendirme, psikoterapi ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Osmanlı Bulvarı, Pendik

Klinik Psikolog Eda Çitil

Eda Nur Çitil
Klinik Psikolog Eda Çitil

Osmanlı Bulvarı, Pendik 34912

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Eda Nur Çitil adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle