- Burun eğriliği
- Burun tıkanıklığı
- Septum Deviasyonu
- Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
- Sinüzit
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Yorumlar bosuna degilmis gece yarısı aglaya aglaya uyandiktan sonra doktor arayışına girip randevu aldigim ve ertesi gun 2yaşındaki oğlumuzun burun tıkanıklığı için gittigimiz Erkan Hoca. Iyi ki size denk geldik.Hem hocamızın hem de asistanının yaklaşımları cok güzeldi korkmadan muayene oldu. Uzun uzun anlattı nedenlerini ve ilaçlarımızı reçete etti. Geniz eti Ameliyatı diye korkarken alerji ve septum kırığı olduğunu öğrendik. İlaçlarımızı kullanıp şubatta kontrole gidicez. Kırık icin beklemede kalıyoruz.
ha...e
Sayın Erkan hocamı internetten araştırmalarımız sonucunda bulduk. Kızım viral enfeksiyona bağlı yüz felci geçirdi. Erkan hocam doğru tanı ve tedavi yöntemiyle kızımın 4.evre olan yüz felcini 1 hafta içerisinde 2. evreye düşürdü. .Erkan hocamın hastalıkla ilgili bilgisi bizi çok rahatlattı. İyi ki Erkan hocamı tercih etmişiz . Gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz. Şifa dağıtan ellerinize sağlık hocam. İyi ki tanıdık sizi .
s....ö
Erkan hocama bi arkadasimin önerisiyle basvurdum.Kendisini cok sevdim,oncesinde bikac doktora gitmeme ve antibiyotik almama ragmen gecmeyen bogaz agrim sayesinde gecti,gittigim zaman hastaligimla ilgili kafamda tek bir soru isareti kalmiyor gercekten,nokta atisi teshisini koyup beni iyilestiriyor.Ona guvenim sonsuz.Kesinlikle yaptigi isin hakkini verdigini dusunuyorum,Basarilar diliyorum.
Ç
ço...ş
Erkan hocam'ı ani işitme kaybı nedeniyle tanıdım. Kendisi çok bilgili ve ilgili bir hekim. Sol kulağımda %90 olan duyma kaybı tedavi sayesinde neredeyse eski haline indi.
K
kü...u
Erkan Hocamızla yaklaşık 7 yıl önce kızımızın geniz eti ve işitme problemi vasıtasıyla tanıştık. Gitmediğimiz yer kalmamıştı. Erkan Hocam sayesinde kızımız sağlığına kavuştu. Hocamız sadece çocuklarımızın rahatsızlığında değil hepimizin sıkıntılarına deva oluyor. Kendisi ve ekibinin her zaman güler yüzlü olması, iletişimi, sorunlarımızı tek tek inceleyerek çözüme kavuşturması ve daha sayamadığımız bir sürü güzel etki… Allah sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin.
I
i̇...
Erkan hoca KBB alanında gerçekten kıymetli bir hekim. Yıllar önce kendisiyle tanışmıştık; annemin uyku apnesi rahatsızlığı için, 9 yıl önce, bir kaç tane bu spesifik rahatsızlığa çözüm üretebilen sayılı doktorlardan birisiydi kendisi. Annemin ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi ve o gün bu gündür bu hastalık şikayetlerinden kurtulduk. Bugünlerde burun ameliyatı için yine kendisini ziyaret ettik. Ne tampon, ne dikiş aldırma, ne dikiş izi...Ahh Ankara'ya büyük nimettir kendisi. İşinde iyi ve çok titizlikle çalışır her şeyi sanki kendi bedeni için yapıyormuş özeni taşır. Bilgisi, donanımı, açıklayışı, tatlı dili, güler yüzü, enerjisi, özeni... Alerji, uyku apnesi gibi spesifik rahatsızlıklar, burun estetik ameliyatı her şey de bir kendisine de gözüküp karar verin. Yolu hep çiçekli olsun, ömrü güzelliklerle geçsin, ruhu ışısın hep
b....u
Hocam çiçek gibi bir insan tatlı diliyle insanı rahatlatıyor. Vertigo nedeniyle başvurdum hocama hemencecik sihirli dokunuşunu yapıp boyunlukla uzun yolcuğa çıktım. Çok teşekkür ederim kendisine.
a....s
İlk önce söylemem gereken Erkan hocamın harika bir insan olduğu.Hekimliği zaten tartışılmaz.Oğlumun aylardır süren bademcik problemini 3 günlük süreç içinde çözdü.Muayene ve iki gün sonra ameliyatımızı buharlaştırma yöntemi ile yaparak boğazımızı tamamen kapatan bademcikleri küçülterek bizi bu dertten kurtardı.Oğlum şimdi mışıl mışıl uyuyor.Çocuğunuzu güvenle emanet edebileceğiniz mükemmel bir hekim.
ne...n
2. Kez gidiyorum Erkan hocaya. Burun poliplerim için gittim. Erkan hocamdan önce gittiğim doktor hemen ameliyat demişti. Erkan hoca ameliyati asla istemedi. Ilac tedavisi ile süreci yönetti. Polip nedeniyle oluşan burun akintisi, hapşırma vb sorunları baskıladi. Kortizon kullanmadan. İlerleyen süreçte nasıl seyir izler bilemedim ama ameliyat için acele etmemesi, vücudum için zararlı ilaç ve Mr gibi işlemeler uygulanmaması sebebiyle harika bir doktor
• Erkan Tarhan Muayenehanesi • •
Sinüzit sebebiyle 3 gece uykusuzluk çektikten sonra hocamızın yardımıyla kendimi hemen toparladım. Çok memnunum. Çok teşekkür ederim.
• Erkan Tarhan Muayenehanesi • •
Erkan Tarhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Erkan Tarhan, Kulak Burun Boğaz.
Erkan Tarhan adresi nerede?Erkan Tarhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak mahallesi 1450. Sokak Ankara Ticaret Merkezi, A Blok Kat:3 No:15 Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Erkan Tarhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Erkan Tarhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Erkan Tarhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Erkan Tarhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Erkan Tarhan hangi dilleri konuşuyor?Erkan Tarhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Erkan Tarhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Erkan Tarhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Erkan Tarhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Erkan Tarhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 255 hasta / danışan, Erkan Tarhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları