Op. Dr.
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Yalova 1 adres
Dr. Furkan Kurdal, Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi alanında mesleki çalışmalarını sürdürmektedir. 2010 yılında Konya Meram Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş, uzmanlık eğitimini İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamıştır.
2018–2021 yılları arasında Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapmıştır. 2023 yılından itibaren Çamlıca Erdem Hastanesi’nde Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmanı olarak görev yapmaktadır.
Mesleki çalışma alanları arasında burun ve yüz bölgesine yönelik cerrahi işlemler, vücut şekillendirme uygulamaları, meme cerrahisi, rekonstrüktif cerrahi ve cilt lezyonlarının cerrahi olarak çıkarılması gibi alanlar bulunmaktadır.
İngilizce bilmektedir.
Yalova
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
ni...a
çok çok iyi bir doktordur güler yüzlü bence en iyi hekimdir
Furkan Kurdal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Furkan Kurdal, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Furkan Kurdal adresi nerede?Furkan Kurdal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Furkan Kurdal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Furkan Kurdal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Furkan Kurdal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Furkan Kurdal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Furkan Kurdal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Furkan Kurdal hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Furkan Kurdal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.