Op. Dr.
Ortopedi Ve Travmatoloji
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Ümraniye 1 adres
Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji 2004 yılında uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.
- Diz Kireçlenmesi
- Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
- Diz Ağrısı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye 34773
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
m....y
Çakmak Erdem Hastanesi ortopedi bölümüne, ayak bölgemdeki dönme ve ağrı şikayetiyle başvurdum ve Ortopedi doktoru Mehmet Veske tarafından muayene edildim. Yaklaşık 5 gün önce gerçekleşen bu muayenede bana bileğimde çatlak olduğu söylendi ancak herhangi bir ileri tetkik yapılmadı.
Ağrılarım geçmeyince başka bir hastaneye başvurdum. Orada önce gerekli incelemeler yapıldı, emar çekildi ve bileğimde çatlak değil, lif yırtılması olduğu tespit edildi. Ardından bana bileklik takıldı ve buna uygun bir tedavi planlandı. İlk hastanede doğru tetkik yapılmaması ve yanlış teşhis konulması nedeniyle günlerce gereksiz yere artan ağrı yaşadım.
Diğer hastanede sakat kalma riskim olduğunun söylenmesi, ilk hastanede konulan yanlış teşhisin ne kadar ciddi sonuçlara yol açabileceğini ortaya koymuştur. Sağlığım bu kadar risk altındayken, yalnızca “çatlak” denilerek gerekli tetkiklerin yapılmamasını kabul edemiyorum ve bu konuda sorumluların açıklama yapmasını istiyorum.
Yanlış teşhis ve eksik inceleme• başka bir yer • Diğer •
he...i
Kolum kesildi ve hastane aciline girdim canım in yanmasının tarifi yoktu hocam bu halime şakacı ve yumuşak espirili davranışı ile müdahele yapıp dikiş attı moralimizi yüksek tutup gösterdiği ilgiye teşekkür ederim.
• Özel Çakmak Erdem Hastanesi • Kol kesigi •
Mehmet Veske isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Veske, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Mehmet Veske tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Robotik Cerrahi.
Mehmet Veske adresi nerede?Mehmet Veske şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Veske isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Veske online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Veske isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Veske, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Veske hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Veske ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Veske isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Veske tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Veske hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Veske hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Veske hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Veske tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ümraniye bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Ümraniye bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Ümraniye bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Ümraniye bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları