2018 yılında Şiraz Tıp Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. Tıp diplomamın Türkiye’deki denklik sürecini tamamladıktan sonra hekimlik mesleğime Türkiye’de devam ettim.

2019 yılından bu yana medikal estetik alanında aktif olarak çalışmaktayım. Bu alandaki mesleki deneyimimin yanı sıra, T.C. Sağlık Bakanlığı onaylı Estetik ve Kozmetik Uygulamaları Sertifikası sahibiyim.

Mesleki pratiğimde özellikle botulinum toksin uygulamaları, hyalüronik asit dolguları, dudak şekillendirme, yüz kontürleme, mezoterapi, PRP ve medikal cilt uygulamaları üzerine çalışıyorum.

Estetik uygulamalarda temel yaklaşımım; hastalarımın yüz anatomisini, ihtiyaçlarını ve beklentilerini ayrıntılı olarak değerlendirerek doğal, dengeli ve kişiye özel sonuçlar elde etmektir. Her uygulamada hasta güvenliğini, doğru endikasyonu ve doğal görünümün korunmasını ön planda tutuyorum.

Türkiye ve İran’da edindiğim klinik deneyimin yanı sıra medikal estetik alanındaki güncel bilimsel gelişmeleri ve uygulama tekniklerini yakından takip ederek mesleki bilgi ve becerilerimi sürekli geliştirmeye önem veriyorum.

Yabancı Dil Bilgisi
Farsça: Ana dil
Türkçe: İleri düzey
İngilizce: Orta düzey

Sinan Kaya
Sinan Kaya Muayenehanesi

İstanbul, İstanbul

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dr. Sinan Kaya adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle