Merhaba, ben Psikolog ve Aile Danışmanı Sinem Küçük. 2011 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum. Lisans eğitimim süresince Çapa Tıp Fakültesi ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde staj yaparak klinik deneyim kazandım.
Meslek hayatım boyunca Rehabilitasyon Merkezinde ve Danışmanlık Merkezlerinde görev aldım. Mesleki gelişimimi her zaman ön planda tutarak Aile Danışmanlığı, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Şema Terapi, Çözüm Odaklı Terapi ve Çift Terapisi alanlarında eğitimler aldım.
Hâlen Reborn Danışmanlık bünyesinde ergen, yetişkin ve çiftlerle çalışıyorum.
Her danışanın yaşam öyküsünün, ihtiyaçlarının ve terapi sürecinin kendine özgü olduğuna inanıyorum. Bu nedenle terapi sürecini bilimsel temelli yaklaşımlar doğrultusunda, danışanımın ihtiyaçlarına göre birlikte şekillendiriyorum. Benim için terapi yalnızca sorunların konuşulduğu bir süreç değil; kişinin kendini daha iyi tanıdığı, güçlü yönlerini keşfettiği ve yaşamında kalıcı değişimler oluşturabildiği güvenli bir yolculuktur.
Terapiye başlamak bazen zor bir karar olabilir. Bu süreçte amacım; sizi yargılamadan dinlemek, yaşadığınız güçlükleri birlikte anlamlandırmak ve kendinizi güvende hissedebileceğiniz bir ortamda size eşlik etmektir.
Aile İçi İletişim Sorunları
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Banka Havalesi
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
g....g
Sinem hanım gerçekten güvenilir ve işini çok iyi yapan bir psikolog. Kötü ve kendimi rahat ifade edemeyen bir dönemimde bana çok yardımcı oldu, gönül rahatlığı ile kendisinden terapi almayı tercih edebilirsiniz.
• Online Danışmanlık • Randevu •
sa...d
İlgisi, profesyonelliği ve samimi yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Sürece büyük katkısı oldu.
• Psk. Sinem Küçük • Evlilik Terapisi •
ba...r
Profesyonel ve samimi bir yaklaşım tarzıyla yaklaşıp hem içerisinde olduğum süreci atlatmama yardımcı oldu hem de bundan sonraki hayatım için güzel dokunuşlar yaptı. Terapi sürecimiz sonlansa da aralıklarla tekrardan görüşmek ve terapi yapmak istediğim bir uzman.
• Online Danışmanlık • Randevu •
Ş
şa...n
İşini severek yapan, ilgili ve dikkatli bir dinleyici. Seanslardaki samimi yaklaşımı ve profesyonel iletişimi kişisel farkındalığıma büyük katkı sağladı.
• Psk. Sinem Küçük • Bireysel Terapi •
Sinem Küçük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinem Küçük, Psikoloji. Size Sinem Küçük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri.
Sinem Küçük adresi nerede?Sinem Küçük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Beşiktaş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinem Küçük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sinem Küçük uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sinem Küçük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sinem Küçük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sinem Küçük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinem Küçük tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sinem Küçük hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sinem Küçük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sinem Küçük hangi sigortaları kabul ediyor?Sinem Küçük tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.