Denizli Devlet Hastanesi

Sırakapılar, Selçuk Cd. D:n, Merkezefendi/Denizli, Denizli 20010

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• N

Sağ kulağımda enfeksiyon ve dalgıç kulağı problemi ile ilgili sorundan dolayı Antalya devlet hastanesi acilinde antibiyotik ve damla verdiler, Denizli'ye döndükten sonra Vildan hanıma gittim ilk gittiğimde 3 gün sonra gel ilaçlarına devam et ayrıca kulak temizleme için özel alınan damla kullan dedi söylediğini yaptım 3 gün sonra temizledi artık iyi dedi ama temizlenmesine rağmen "işitmem diğeri ile aynı dediğimde " ben temizledim iyi şuan "git işitme testi yaptır o zaman" dedi söyleme tarzı bile itici idi. Testi yaptırdım "sonucun iyi sorun yok"
    "Hocam ama işitmem hala sorunlu" dedim "bana göre sorun yok" diyor hocam sorunum geçmedi diyorum hala bana göre sorun yok diyor.
    Kulak benim duyan benim daha doğrusu duyamayan benim ama hanımefendi inatla bence sorun yok diyor.
    Bir daha mı ASLA gitmem çevremdekilere de ASLA önermem.

• Denizli Devlet Hastanesi • Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

s....ö

Tatilde oldugumuz donemde kizim orta kulak iltihabi oldu. Tesadufen gittigimiz hastanede vildan hocam gibi empati yetenegi yuksek, cocuk dilinden anlayan, nazik ve isinde uzman bir hekimle karsilasmak bizi cok mutlu etti. Tedavisiyle kisa surede kizim sagligina kavustu. Cok tesekkur ederiz hocam.

• başka bir yer • Diğer  •

• he...i

Vildan hanım başvurduğum üçüncü doktor... ve iyiki de ona başvurmuşum...aylardır öğremediğim..başdönmeme sebebini...Uzmanlığına borçluyum... ve sonsuz minettarım :)

• Denizli Devlet Hastanesi • Baş Dönmesi  •

• he...i

septum deviasyon ameliyatım doktor hanım sayesinde başarı ile acısız gerçekleşti.

• •  •

Profili düzenle veya yönet