Protetik Diş Tedavisi
Öğretmen Evleri Mahallesi Atatürk Bulvarı No:64 Kat :2 Daire:3, Antalya • Harita
Mualla Akca Muayenehanesi
Şahintepe Mh. Natoyolu Cd. No:129, Ankara • Harita
Banu Çukurluöz Bayındır Muayenehanesi
Yahyakaptan, Galen Prime İş Merkezi, Şht. Ergün Köncü Sk. D:Kat 1, Kocaeli • Harita
Özel Lotus Dental Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Tanzimat Sokak No:11 D:3 Göztepe, İstanbul • Harita
Taciser Eren Muayenehanesi
Şehreküstü Mahallesi Şehreküstü Caddesi Duran Apt A Blok Kat:1 D:2, Bursa • Harita
Uzman Diş Hekimi Gizem Ön Salman Muaynehanesi
Cumhuriyet mahallesi Özgür caddesi Baysal işhanı kat :5, Trabzon • Harita
Elçin Şüküroğlu Muayenehanesi
Özel Koru Ankara Hastanesi
Protetik diş tedavisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi · Daha fazlaKızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Ankara • Harita
Özel Koru Ankara Hastanesi
Alikahyafatih Mah.Seymen Cad.Muhabbet Sk.Birlik İş Mrkz. A1.K:1 No:8, Kocaeli • Harita
SARIDAĞ DENTAL AKADEMİ AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ
Ataköy 9.Kısım A5 Blok A Kapısı Kat:1 Daire:6, İstanbul • Harita
İbrahim Doğan Muayenehanesi
Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulv. No:274 B-Blok 2. Kat No: 25, Ankara • Harita
Özel Mahaldent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Sıhhiye, Ankara • Harita
Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Çarşı Mah. sanayi cad. No:1, Denizli • Harita
Özel SADEM Çivril Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Fenerbahçe Mah., Operatör Cemil Topuzlu Cad., Yosun Apt., No: 25/1 Kadıköy İstanbul, İstanbul • Harita
Dr. İlayda Aşkan Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği
Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı
Protetik diş tedavisi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti · Daha fazlaİdealtepe Mahallesi Bagdat Cad. Hulusi Bey Apt. No:253 K:1 D:4, İstanbul • Harita
Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı