- Horlama
Sırakapılar Mahallesi 506. Sk. No: 19, Denizli
Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi
Sırakapılar Mahallesi 506. Sk. No: 19, Denizli 20010
g....k
Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum kızım geniz eti ve bademcik ameliyatı oldu çok araştırdık nasıl olur diye kızım 5 yaşında geceleri çok horluyor ve nefes alamıyordu ağzı açık bir şekilde uyuyor ve sürekli uyaniyordu geceleri iyi ki Rabia Hanımı tercih etmişiz, gerçekten çok güler yüzlü samimi, iletişimi yaklaşımı çok iyi ameliyat başarılı oldu sonraki süreçte sürekli kontrolle gittik bizi en iyi şekilde bilgilendirdi,ve şuan kızım çok iyi artık rahat nefes alıp uyuyabilir ameliyatının ikinci gününden itibaren sonuç çok güzel Rabia Hanımın sayesinde korkulacak bişey olmadığını anladık hastanedende memnun kaldık herkes çok güler yüzlü ve yardım sever gidecek olanlar hiç şüphe etmeden gidebilir Denizli'nin en iyi kulak burun boğaz doktoru diyebilirim kendisine bundan sonra ailecek doktorumuz Allah razı olsun işinde başarılarının devamını diliyoruz biz çok sevdik kendisini özellikle de kızım,
di...n
Rinoplasti ameliyatı oldum Rabia hanımdan çok memnunum güler yüzlü açıklayıcı ilgili biri 2 sene öncede oğlumun kepçe kulak ameliyatı nı yapmıştı o günden beri kendisini takip ediyordum kısmet geçen haftayaymış
h....a
6 yaşında kızım için başvurduk. Geniz eti ve bademcik ameliyatı olduk.Hastalarıyla ilgisi özenliliği beni çok memnun etti.Başarılı bir hekim mutlaka tavsiye ederim
al....
Boğaz enfeksiyonundan dolayı Rabia hanıma muayene oldum. Çok ciddi boğaz ağrısı çekiyordum. Tedavi sürecimde çok ilgili davrandı ve bu süreci çabuk atlattım.
i̇...
Burun tıkanıklığı şikayetim vardı.Doktor hanıma başvurdum.İnceledi ve ilaçları verdi.Tedavim çok iyi geldi.Cok memnun kaldım
fa...a
Rabia hocaya kulak ağrısı şikayetim ile basvurdum.Odasına girdiğimden itibaren çok ilgiliydi.Uygun ilaçlar sayesinde şikayetim geçti.Çok memnun kaldım
ah...m
Burundan rahat nefes alamama sorunu ile doktor hanıma basvurdum.Verdigi ilaçlar sayesinde rahat nefes alıp vermeye başladım.Cok memnun kaldım.
ec...m
Boğaz enfeksiyonu geçirdiğim dönemde Rabia Hanıma başvurmuştum ilgisi ve alakası çok güzeldi çok güler yüzlü ve enerjik bir doktor
Ö
öm...i
Yaklaşık beş ay önce 5-6 saat gibi uzun süren şiddetli baş ağrısı şikayeti ile önce başka hastanede nöroloji tedavisi gördüm fayda etmemesi sonucu Rabia hanımı tercih ettim.muayene sonucu Sol burun yolu eğri ve dar,iki taraf sinüzit iltihabı yoğun derecede dolu olduğunu öğrendim iki haftalık ilaç tedavisi uyguladı ardından ameliyat olmam gerektiğini söyledi.Hemen ertesi gün yaklaşık birbuçuk saat süren ameliyat oldum
Rabia hanımın tecrübesi sayesinde 4 ay geçti ve şiddetli baş ağrısı olmadı.
Ameliyat öncesi ve sonrası tedavi süresince şimdiye kadar görmediğim ilgi hoşgörü gördüğüm Rabia hanım ekibi ve klinik çalışanlarından son derece memnun kaldım tavsiye ederim• Özel İdol Kulak Burun Boğaz Merkezi • Sinüs Cerrahisi •
b....e
Çok ilgili Güleryüzlü Rabia hanım cana yakın sayesinde kulaklarım duyuyor teşekkürler
• Özel İdol Kulak Burun Boğaz Merkezi • Kulak Burun Boğaz Randevusu •
Rabia Efe Çilibaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Efe Çilibaş, Kulak Burun Boğaz. Size Rabia Efe Çilibaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Rabia Efe Çilibaş adresi nerede?Rabia Efe Çilibaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar Mahallesi 506. Sk. No: 19 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Efe Çilibaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rabia Efe Çilibaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rabia Efe Çilibaş hangi dilleri konuşuyor?Rabia Efe Çilibaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rabia Efe Çilibaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Efe Çilibaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rabia Efe Çilibaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rabia Efe Çilibaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Rabia Efe Çilibaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları