Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi 1996 - 2002
Gazi Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıları 2002 - 2008
Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematolojisi 2008-2009
Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Endokrinolojisi 2009-2013
Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı 2013 - 2016
London Great Ormond Street Hospital For Children ESPE Clinical Fellow 2014
Doçent Doktor 2016
Özel Ersoy Hastanesi Haziran 2017
Memorial Sağlık Grubu Ağustos 2018

Çocuk

Sebahat Yılmaz Ağladıoğlu Muayenehanesi

Küçükbakkalköy Mahalesi Dudullu Caddesi Brandium Residence R3 Blok Daire 160, Kat 23, Ataşehir, İstanbul 34758

• Sigortası olan hastalar

Çocuk Endokrinolojisi Randevusu

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Küçükbakkalköy Mahalesi Dudullu Caddesi Brandium Residence R3 Blok Daire 160, Kat 23, İstanbul

Makaleler
Röportaj

• B

Sebahat Hoca kızımızla ilk defa tanıştı ve çocuklarla iletişimi inanılmaz iyi. Bizi de her konuda detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Aklımıza takılan her soruyu en ince ayrıntısına kadar anlayabileceğimi şekilde açıkladı.

• Sebahat Yılmaz Ağladıoğlu Muayenehanesi Çocuk Endokrinolojisi Randevusu  •

Kızımızla çok yakından ilgileniyor. Güvenerek gidiyoruz, çok iyi bir doktor

• Sebahat Yılmaz Ağladıoğlu Muayenehanesi Çocuk Endokrinolojisi Randevusu  •

İnsanın içini rahatlatan çok ilgili ve detaycı bir doktor ayrıca çocuklara yaklaşımı iletişimi çok güzel

• F

Kendisi Çok ilgiliydi ve açıklayıcı bir muayene oldu.

• Sebahat Yılmaz Ağladıoğlu Muayenehanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

• M

Hipotiroidi ve erken ergenlik şüphesi için bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dr. Sebahat Hanım’a gittik. Sebahat Hanım, öncelikle bizi ayrıntılı olarak dinledi ve tahlil sonuçlarımızı tek tek bize açıkladı. Sonrasında muayene yaptı ve ultrason baktı. Çocuğumuzla iletişimi çok iyiydi. Bize karşı da çok nazik ve açıklayıcı davrandı. Sorduğumuz her soruyu detaylı olarak açıkladı. Çocuk Endokrinoloji için rahatlıkla ve güvenle gidilebilecek bir hekim. Muayenehane içerisinde ultrason ve radyoloji doktoru olması güzel.

• M

Güleryüzü ve alanına hakimiyetiyle doktorumuzu gönülden tavsiye ederim. Biz rutin kontrol için gidiyoruz ve sorduğum her soruya tatmin edici cevaplar alıyorum. Tedavi dışında da çok rahatlıkla iletişim kurabiliyorum.

• Y

Sebahat hn.ile dört yıl önce tanıştık.Kizimin gelişim takibi için her yıl gidiyoruz.Cok kibar, durumu güzel açıklayan dalında gayet başarılı, güvenilir bir doktor.

• Sebahat Yılmaz Ağladıoğlu Muayenehanesi Büyüme Takibi  •

• Z

Sebahat hanım, hiç bir ayrıntıyı atlamayan, çocuklarla iletişimi çok kuvvetli, şefkatli ve bir o kadar da profesyonel bir hekim.
    Her zaman güleryüzlü, yanından ayrıldığınızda tüm kaygılarınızın cevaplarını öğrenmiş oluyorsunuz.

• B

İlk defa tanıştık,oglumun buyumesini takip amacli gittik. Ilk defa gorusmemize ragmen çok ilgili oğlumla güzel iletişim kuran bir doktor.
    Detayli sorular ve muayenenin ardindan sadece gerekli gordugu testleri istedi.. ardindan kullanacagi vitaminleri vs gorusecegiz ve yilda bir takiplerimizi yapacagiz.

• Sebahat Yılmaz Ağladıoğlu Muayenehanesi Çocuk Endokrinolojisi Randevusu  •

Kızımı hipotiroid rahatsızlığı sebebiyle 5 senedir takip eden doktorumuz, her zaman ayrıntılı muayene eder ve her muayene sonrası kafamızda soru işareti bırakmadan bizi gönderir. Çocuklara yaklaşımı gerçekten çok iyi bir hekimimiz.