- Diş Çürükleri
- Diş Gıcırdatma
- Diş ve Diş eti hastalıkları
- Diş Ağrısı
- Diş Eksikliği
Mimar Sinan Mahallesi, Çağatay Caddesi 41/B (Pursaklar Devlet Hastanesi Yanı, Meydan Plaza), Ankara 06145
Diş Hekimi Randevusu
Meydandent İmplant ve Estetik Diş Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Tam Diş Protezi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Meydandent İmplant ve Estetik Diş Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
el...
İmpilant ve diş temizligi tedavisi yaptırdım. arkadaşımın tavsiyesi üzerine seda hanıma gittim gerçekten çok iyi sabırlı ve işinde çok titiz bir doktor. Korkularım vardı ama kendisi sayesinde bunları astım. Birkaç arkadaşıma da tavsiyede bulundum. Gerçekten hem işinde hemde insan ilişkilerinde çok iyi bir doktor. Çok memnun kaldım
• Meydandent İmplant ve Estetik Diş Polikliniği • Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları •
a....s
Kaplamalarımı yeniletin. 20'lik diş çekimi, dolgu ve diş taşı temizliği yaptırdım. Çok memnunum kendisinden. Gayet güzel bir uzman. Korkularım vardı, tatlı diliyle korkularımı yendim. Tedavimde çok güzel geçti. Her aradığımda ulaşabileceğim bir uzman. Herkese tavsiye ederim.
a....ç
Diş çekimi, diş eti tedavisi ve implant için başvurdum. Çene kemiğimden kaynaklı sorunlardan dolayı tedavim uzun sürdü ama sürecim güzel geçti. Tedavi öncesinde detaylı bilgilendirmelerini yaptı. Dişçi korkum vardı, Seda Hanım'ın sayesinde korkularımı yendim. İlgisi, alakası, uğraşması iyiydi. Baştan sona kadar çözüm odaklı ilerledi.
a....k
Kanal tedavisi, dolgu ve implant yaptırdım. Biz kendisinden çok memnunuz. Birkaç kişiyi de yönlendirdim. Hasta takibi iyi bir uzman. Çok ilgili ve alakalı, devamlı kontrol halinde. Hiçbir sıkıntım yok, sürecim gayet güzel geçti.
s....t
Diş ağrısıyla başvurdum. Dolgu, diş çekimi, implant yapıldı. Tedavi sürecim çok güzel geçti. Çok memnun kaldım kendisinden. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Seda Hanım çok sabırlı birisi. Ben aşırı derecede korkuyordum. Birçok yere gittim yaptıramadım. Tavsiye üzerine kendisine gittim iyi ki gitmişim. Nazlı halimi sabırla karşıladı. Korkularımı yenmeme yardımcı oldu. Şu anda da oğlumu götürüyorum, tüm dişlerini yaptırıyoruz. Herkese tavsiye ederim.
d....̇
Daha önce farklı bir yerde kaplama yaptırdım, enfeksiyon kaptım. İmplant için kendisine başvurdum. Tedavim güzel geçti, çok memnunum kendisinden. Ailecek kendisine gidiyoruz. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. Çok ilgili bir uzman. Randevuma gelmeden önce beni arıyorlar ve hatırlatıyorlar.
e....t
İmplant ve diş tedavisi için gittim. Tedavim gayet yolunda ilerledi. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İşlem öncesinde ve sonrasında en ince detayına kadar her şeyi paylaştı. Ailecek kendisine gidiyoruz. Dişlerimizi kendisine emanet ediyoruz. Yüksek derecede herkese tavsiye ederim. Uzmanlığı dışında iletişim kabiliyeti yüksek ve net.
Ö
ö....b
Botoks, diş eti kesilmesi ve 20'lik diş çekimi için başvurdum. Çok ilgili bir uzman. Her konuda beni bilgilendirdi ve yönlendirdi. İyi bir hizmet aldım. Herhangi bir sorun yaşamadım, çok memnunum kendisinden.
es...
Harika bir doktor hamileyken tanıdım Seda hanımı yaklaşımı insanlığı işini iyi yapması tabiri caizse mükemmel bir insan .
• Meydandent İmplant ve Estetik Diş Polikliniği • Diğer •
h...
Yaklaşık 20 yıldır dişlerimden sorun çekiyordum.
Bu süre zarfında gerek diş hastaneleri gerek özel Diş doktorlarına müracaat ettim. Yoğun kemik erimesi ve diş eti çekilmelerinden dolayı 3 kez tam diş yaptırdım Ancak bir türlü düzen tutmadı .
En son bir diş hastanesinde aile dostumuzun yanına gittiğimde dişlerime implant yapılamayacağı ve en son çare olarak damak yapılmasını tavsiye etti .
Ancak bu şekilde rahat edemeyeceğimi bildiğim için Ankara genelinde yoğun bir araştırmaya başladım .
Birkaç dostum bana Pursaklar' da Seda Baydar Hoca diye bir Diş Doktorunun olduğunu ve bu konularda son derece maharetli olduğunu belirtmeleri üzerine ben de Seda hocaya ulaştım.
Allah'tan ulaşmışım uzun süreli bir tedavi sonucunda son derece mutluyum. Ben Seda Hoca'nın kliniğine gittiğimde kendimi aile ortamında hissediyorum 12 implant ve komple diş yaptırdım kemik tozu v.s.ne gerekiyorsa hiç ağrı çekmeden ve incitmeden her şeyi ekibi ile beraber planladı ve sağlığıma kavuşturdu. Yıllardır 58 60 kiloyu geçemeyen ben 6 ayda 70 kiloya çıktım Burası bir diş kliniğinden ziyade benim için artık bir aile ortamı oldu. Gerek Seda Hoca gerek ekibi tek kelimeyle mükemmel diyebilirim ki yeniden yaşamaya başladım .
Artık sadece dişlerim için değil çay kahve içmeye gidiyorum müsait olduklarında arıyorum sohbet ediyorum.
Seda Hoca ve ekibi benim bir ailem oldu .• • •
Seda Baydar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Baydar, Diş Hekimi. Size Seda Baydar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, Diş Eti Estetiği, Dijital Diş Hekimliği, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Kısmi ya da tam dişsizlik durumları ve Protetik Tedavi, Kök Kanal Tedavisi, Bonding.
Seda Baydar adresi nerede?Seda Baydar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi, Çağatay Caddesi 41/B (Pursaklar Devlet Hastanesi Yanı, Meydan Plaza) Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Baydar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seda Baydar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seda Baydar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seda Baydar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Seda Baydar hangi dilleri konuşuyor?Seda Baydar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seda Baydar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Baydar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seda Baydar hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Seda Baydar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.