Gültepe Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Betoncular Apt. No: 58/A (Elmacoğlu İskender Yanı), Melikgazi, Kayseri
Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı PolikliniğiBu adreste kabul edilen sigortalar
Hakkımda
1995 yılında Kayseri’de doğdum.İlk-orta ve lise eğitimimi İstanbul’da tamamladıktan sonra 2013 yılında Erciyes Diş Hekimliği fakültesine girdim.Eğitim...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği
- Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi İstanbul
Diş Hekimi Randevusu
Gültepe Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Betoncular Apt. No: 58/A (Elmacoğlu İskender Yanı), Kayseri
20'lik Diş Çekimi
Dentaforum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cerrahi İmplant
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
11 hasta yorumu
Seda Hanım'da diş dolgusu ve diş temizliği yaptırdım. Öncelikle eli çok hafif. İlgisi alakası gerçekten çok iyi. Pişman olmazsınız çıkın çıkın gidin. :)
ha...n
Seda Hanım'da diş dolgusu ve diş temizliği yaptırdım. Öncelikle eli çok hafif. Diş hekiminden korkan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. İşini hakkıyla yapıyor. Gönül rahatlığıyla Seda Hanım'ı tercih edebilirsiniz.
Seda Hanım implant tedavimi yaptı. Yapılan tedaviden memnun kaldım. Kendisi işlem öncesinde ve sonrasında her zaman bilgilendirdi.
y.....
Seda Hanım çok iyi bir diş hekimi. Kendisini tanıdıklarıma tavsiye ettim. İmplant tedavimi yaptı. Seda Hanım başka birisi. Benimle çok aşırı ilgilendi. Ben korkuyordum,kendisi çok güzel bir şekilde bilgilendirdi, motive etti. 10 tane implantı bir anda taktırdım. Seda Hanım işi güzel, eli hafif birisi. Allah ondan razı olsun. Bundan öncesinde 2 tane implant yaptırmıştım. 2 tane implant yapımım 10 tane implant yapımından daha ağır olmuştu.
Seda Hanım'ın ilgisi, alakası gayet iyi. Hem alt hem üst implant yaptırdım. Eşime de damak yapıldı. Birkaç arkadaşımı da kendisine yönlendirdim. Yapılan işlemlerden memnunuz. Herhangi bir sıkıntımız olmadı.
d.....
Seda Hanım'dan çok memnunum. Kendisi işini çok iyi yapan bir doktor. Geçen sene implant tedavimi yaptı. Seda Hanım işlem öncesinde ve sonrasında her zaman bilgilendirdi.
Seda Hanım 6 tane implant tedavimi yaptı. Sürekli olarak aradı, mesaj atıp durumum hakkında bilgi aldı. Yapılan tedavilerden çok memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Kendisi çok iyi bir doktor.
Seda Hanım'dan çok memnunum. Kanal tedavisi ve protez işlemi yaptı. Yapılan işlemlerle alakalı sıkıntı yaşamıyorum. Kendisini herkese tavsiye ederim.
g.....
Seda Hanım'ı çok seviyorum. Kendisi çok iyi bir doktor. 4 tane implant tedavimi yaptı. Çok şükür 1 sene oldu herhangi bir sıkıntım yok. Kontrolüme gittim. Dişlerimin iyi olduğunu söyledi.
Seda Hanım implant tedavimi yaptı. Yapılan tedaviden çok çok çok memnunum. İşlem öncesinde ve sonrasında her zaman bilgilendirdi. Kendisi süper bir doktor.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler