Çocuk Gelişimi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İstanbul 1 adres
Merhaba, ben Seda Polat. Aile danışmanı ve çocuk gelişimi uzmanıyım.
Aile içi iletişim, çift ilişkileri, ebeveynlik süreçleri ve çocukların duygusal gelişimi üzerine çalışıyorum.
Danışmanlık sürecinde; çiftler arası iletişim sorunları, ebeveynlikte sınır koyma, çocukların davranış problemleri, boşanma süreci, aile içi çatışmalar ve ilişki dinamikleri gibi konularda bireylere ve ailelere destek veriyorum.
Amacım, bireylerin ve ailelerin birbirlerini daha iyi anlayabildiği, sağlıklı iletişim kurabildiği ve ilişkilerini güçlendirebildiği bir süreçte onlara rehberlik etmektir.
- Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul, İstanbul
İstanbul, İstanbul
- Sigortası olan hastalar
n...
Seda Hanımla eski anaokulu öğretmenimizin tavsiyesi üzerine tanıştık. Kızımın kaygı sorunları nedeniyle destek alıyoruz. Kızımla enerjisi çok uyuyor. Seanslarımız devam ediyor. Çevremizde de tavsiye ettim.
Seda Polat
Çok teşekkür ediyorum çok seviyorum küçük danışanımı
a...
Seda Hanım’a arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Aile olarak kendisinden yardım alıyoruz. Sürecimiz genel anlamda pozitif ilerliyor. Bilgisi, enerjisi ve rehberliği ile manevi dünyamıza çok katkıda bulundu. Ben çevremdekilere kesinlikle tavsiye ederim. İşini, maddi kaygıların önünde tutan, insanların hayatına dokunmayı seven ve işini profesyonel yapan bir danışman.
Seda Polat
Teşekkür ederim samimi mesajınız için
O
o...
Sosyal medya üzerinden iletişime geçtik ve ailevi bazı sorunlar sebebiyle destek aldık. 4 seans sürdü ve bizim açımızdan başarılı bir süre oldu. Kendisini tavsiye ederiz.
P
p...
Bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Kızımın kaygı durumundan dolayı görüştük. Seansımız oldukça verimli geçti; hem problemin nedenini anlamış olduk, hem de çözüm bulduk. Seda Hanım'dan çok memnun kaldık; o yüzden çokça tavsiye ederim.
Ö
ö...
Seda Hanım'a bir yakınımın yönlendirmesiyle ulaştım. Kendisinden aile danışmanlığı hizmeti aldık. Kendisinin anlayışlı, empatik ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde uzun süredir yaşadığımız problemlerimizi teker teker aştık. Danışmanlık almak isteyen herkese öneririm.
s...
Arkadaşımın tavsiyesiyle gittim, evlilik sürecine girdiğimde destek amaçlı danışmanlık almıştım. Süreçten memnun kaldım. Tavsiye ederim.
d...
Çocuğumun ilkokul öğretmeni yönlendirmişti; boşanma aşamasındaydı. Hem ikizlerim için hem de çift olarak 8 seans destek aldım. Şu anda da kontrol seanslarım devam ediyor. Kendisini çok seviyoruz ve tavsiye ediyoruz.
m...
Seda Hanımla öğretmenimiz aracılığıyla aslında görüştük ve ulaştık. Hem oğlum için hem de eşim için bir aile terapi süreci geçirdik. Kendisinin bilgi ve deneyimleri de gayet güzeldi; bununla ilgili bize de çok yardımcı oldu. Sekiz ay kadar bir sürecimiz oldu. Aslında ailemiz üzerinde de ciddi değişiklikler yaşadık. Bu süreçte bize çok destek oldu. Hatta bir problem olursa kendisini arayabileceğimizden bahsetti; iletişimi, ilgisi ve alakası çok iyi olan biri Seda Hanım. Yine bir sıkıntı yaşasam kendisiyle direkt iletişime geçerim. Çevremde de birkaç arkadaşıma kendisiyle ilgili yardımcı oldum.
Çok teşekkür ederim.
Seda Polat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Polat, Aile Danışmanlığı, Çocuk Gelişimi. Size Seda Polat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Seda Polat adresi nerede?Seda Polat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Polat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Seda Polat uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Seda Polat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seda Polat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Seda Polat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Polat tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seda Polat hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Seda Polat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seda Polat hangi sigortaları kabul ediyor?Seda Polat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Ana Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.