- Yaralanmalar
- Dalak Hastalıkları
- Safra Kesesi Taşları
Şehitlik Mahallesi, Polatlı , Ankara 6900
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ha...a
ben havva yücel benim başımda yağ bezeleri vardı ameliyatla aldı eli çok hafif güler yüzlü hastasına yaklaşımı mükemmel allahta onun her türlü sıkıntısını gidersin onu herkese öneririm .
is...l
gerçekten süperrrr buranın doktoru o adammm
as...ı
çok iyi bir doktor çok iyi birisi hastalarılya çok iyi ilgileniyo
Selahattin Bitik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selahattin Bitik, Genel Cerrahi.
Selahattin Bitik adresi nerede?Selahattin Bitik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehitlik Mahallesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selahattin Bitik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selahattin Bitik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selahattin Bitik hangi dilleri konuşuyor?Selahattin Bitik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Selahattin Bitik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selahattin Bitik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selahattin Bitik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Selahattin Bitik hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Selahattin Bitik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Genel Cerrahlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar