Diş Hekimi · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Diş hekimi S.Selin Odabaşı, 2018 yılında Bezmialem Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuş, İtalya'da Padova University'de Diş Hastanesinde stajını yapmıştır. 2018-2020 yıllarında Dent32, FiDent, Dent Estetica gibi özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniklerinde tam zamanlı olarak çalışmıştır. Ardından 2021-2023 yıllarında İstanbul Anadolu Yakasında Özel Vera Clinic Tıp Merkezi'nde çalışmıştır. 2023'te Flora Dent ADSP ve Medicana Ataköy Hastanesi'nden sonra Bahçelievler Memorial Hastanesi'nde hastalarını görmeye devam etmektedir.
Özel ilgi alanları:

İstanbul 34180

• Sigortası olan hastalar

Diş Hekimi Randevusu

Dt. Selin Odabaşı

Yaklaşık 1 ay önce 20'lik dişim için gittim. Kendisi işinde oldukça ilgiliydi ve benimle çok iyi ilgilendi. Bundan sonra dişim ile ilgili bir problem olduğunda Selin Hanım'a geleceğim.

• Dt. Selin Odabaşı Diş Çekimi  •

• D

Dolgu ve diş taşı temizliği için tavsiye üzerine gittim. Yaptığı işlemlerden çok memnunum, bir sıkıntı yaşamadım. Gayet güzel bir süreç geçirdim. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarını yapıyor. Davranışları hastaya güven veriyor. Tekrar bir sorun olduğunda kendini tercih ederim.

• B

Kendisine eşi sayesinde ulaştım. Dolgu vardı, dolgu yapıldı. Aynı zamanda dişimde kırık vardı, diş kırığı yapıldı. Kanal tedavim vardı, onu da Selin Hanım'da yaptırdım. Tedavi süreci boyunca gayet memnun kaldım. Kendisi güler yüzlüydü, yaptığı iş zaten çok iyiydi. Kendisini zaten sürekli olarak etrafındaki yakınlarıma tavsiye ediyorum. Ben memnun kaldım, ki zaten giden arkadaşlarım da memnun kaldı bu şekilde.

• Y

Selin Hanım ile 20'lik diş rahatsızlığım sebebiyle tanışma fırsatım oldu. Tedavi süresince kendisi çok ilgili ve profesyonel davrandı. Selin Hanım'a gösterdiği ilgi ve profesyonellikten dolayı çok memnun kaldım. Evimin uzak olmasına rağmen bundan sonraki tüm diş problemlerinde tercihim kesinlikle Selin Hanım olacak.

•  •

Selin Hanım'a kanal tedavisi ve diş çekimi işlemi yaptırdım. Yaptığı tedavilerinden çok memnun kaldım. Doğru teşhis ve tedavi süresince bilgi paylaşımları bana büyük güven verdi. Gönül rahatlığı ile kendinizi emanet edebilirsiniz.

• Ö

Tavsiye üzerine genel diş bakımı için başvurdum. Bakımımı yaptı, tekrar kontrole gideceğim. Selin Hanım'dan memnun kaldım. İletişimi yüksek eli hafif bir uzman. Bunlar en önemli özellikler. Herhangi bir problem yaşamadım.

•  •

Kendisine dişlerimdeki rahatsızlıktan dolayı başvurdum. Dolgu, kanal tedavisi ve kaplama işlemlerini birkaç kez yaptırdım. Gayet memnunum. İşinde gayet iyi ve uzman biri. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim.

•  •

Selin Hanım'a bir yakınımın tavsiyesi üzerine gittim ve gerçekleştirdiği diş tedavisi sürecimde diş plağı, kanal tedavisi ve tel tedavisi işlemlerim boyunca son derece memnun kaldığımı belirtmek isterim. Gösterdiği profesyonellik, özen ve güler yüzlü yaklaşımından da çok memnunum. Tedavi sürecinde sağladığı detaylı bilgilendirme ve hassasiyet, beni çok rahatlattı ve süreçten emin olmamı sağladı. Ayrıca ekip arkadaşlarının sıcak ve destekleyici tavırları sayesinde kendimi oldukça güvende hissettim. Diş sağlığıma ve estetiğime kavuşmamda büyük emeği olduğu için Selin Hanım ve ekibinin başarılarının devamını dilerim.

•  •

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Rutin kontrolleri yaptı. Yaklaşımı insan canlısıydı, sorularımı sabırla dinledi ve hepsine tek tek detaylı cevapladı. Dolgu ve diş temizliği uygulandı. Mesleki etiği, hijyene verdiği önem 10 üzerinden 10 idi. Ben kendisine tekrar muayene olacağım ve gönül rahatlığıyla da herkese tavsiye ediyorum.

• M

Selin Hanıma tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Dolgu yaptırdım, 3 tane, 10 numara oldu. Gayet başarılı bir süreç oldu, herhangi bir ağrım yok, memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.