Sertifikalı Medikal Estetik
Bağdat Caddesi No:325/4 Caddebostan Eren Apartmanı, İstanbul • Harita
Özel Koral Sağlık Hizmetleri
Medicana Zincirlikuyu Hastanesi
Sertifikalı medikal estetik, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaEsentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi No:165, Şişli • Harita
Medicana Zincirlikuyu Hastanesi
Özel Florya Hastanesi
Sertifikalı medikal estetik, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaGümüşpala Mahallesi İskeçe Caddesi No:64, Avcılar • Harita
Özel Florya Hastanesi
Güzelyalı Mahallesi Atatürk Bulvarı No:240/3 Crown House, Atakum • Harita
Ömrüm Korkmaz Muayenehanesi
Ataköy, İstanbul • Harita
Güzide Bayrak Esmer Muayenehanesi
Bağdat Cad. No: 448 Kat: 3 Daire: 3 (Hello Kitty Üstü) Suadiye, Kadıköy • Harita
Birgül Altuntürk Muayenehanesi
ILICA MAH. GÜVENDİK SK. NO:3, İzmir • Harita
ÖZEL ESSİ POLİKLİNİĞİ
Cengiz Topel cad. No:32/1 D:2 Özkurt Apt. (Vilayetler Evi Karşısı-Paşa Durağı) Bostanlı, İzmir • Harita
Hakan Erol Muayenehanesi
İstanbul Şenlikköy Mahallesi Florya Caddesi N:47/1 Florya, İstanbul • Harita
Dr.Nuran Polikliniği
Nispetiye Cad. Ece Apt. A Blok No: 47 Kat: 4 D: 10 Etiler, İstanbul • Harita
Dr. Yasemin Hızarcı
Halaskargazi Mah. Valikonağı Cad. Bina 73 No:73 Kat:6 Daire:6 Nişantaşı, İstanbul • Harita
Dr. Mustafa Karakaş Klinik
Teşvikiye Mah Hakkı Yeten Cad No 13/2 K 11 D 63 Fulya, İstanbul • Harita