Op. Dr. Servet Yetgin, mesleki çalışmalarına şu an Bursa'da bulunan Özel Hayat Hastanesinde devam etmektedir.
Genel Cerrahi Randevusu
Endoskopi
Endoskopik Cerrahi
Endovasküler Embolizasyon
Özel Hayat Hastanesi
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Fundoplikasyon
Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı
Proktoloji
İşaretleme Yöntemi
gö....
1 ay önce kasıklarımda ağrı hissettim.Hastanede kasiklarimda fıtık tespit edildi ve Servet Beye yonlendirildim. Kendisi cok ilgili bir doktor. Ne oldugunu ve ne yapılması gerektiğini en ince ayrintisina kadar cok güzel anlatıyor.Laparoskopi kasık fıtığı ameliyatı oldum. Başarılı geçti. Şuan gayet iyiyim.Servet Beye sevgiler.
c....u
Servet bey ve ekibi çok ilgiliydi gercekten çok memnun kaldım uzun bir süredir basur rahatsızlığım vardı ve 1ay önce ameliyat oldum şuna gayet iyiyim resmen özgüvenim yerine geldi ayrıca Servet beyin gibi ekibide son derece ilgiliydi.
e....g
Yaklaşık 2 aydır fissür ve hemoroid sorunundan muzdariptim. Son zamanlarda ise acılarım dayanılmaz hale gelmişti. Tuvalete çıkamıyordum ve psikolojim bozulmaya başlamıştı. Birkaç farklı doktora gittim krem ilaç vs kullandım ama hiçbir şekilde etki ermedi. İntten araştırmalarım ve tanıdıklarımdan aldığım duyumlardan sonra Servet beye muayene oldum. Kendisi bana ameliyat olmam gerektiğini özellikle fissurün ileri düzeyde olduğunu söyledi. Çok korkmuştum ancak dayanacak gücümde kalmayımca kabul ettim ve 20 gün önce ameliyatım oldu. Ameliyat sonrası ilk bir hafta tuvalete çıktıktan sonra biraz ağrım oldu ancak ameliyat öncesi gibi değildi. Aynı gün taburcu oldum zaten ve ameliyatta çok kısa sürdü korktuğum gibi değildi. Şuan 20 gün geçti çok şükür daha iyiyim tuvalet kabus olmaktan çıktı ancak ameliyat sonrası diyet ve oturma banyolarınıda düzenli yapmak lazım. Doktor bey beni büyük bir dertten kurtardı kendisine ve ekibinden Allah razı olsun.
go...k
çok pinpirikli ve aksi bir insan olmama ragmen cok kibar,nazik davrandi doktor bey, çok donanimli bilgili ve kaliteli bir insan, zaten uzun arastirmalarim sonucunda dr servet yetgin beye geldim. ameliyat oldum bugun, fissür ameliyatı, birinci gunum, suanlik hersey yolunda gidiyor, insallah boyle iyide gider, 1 ay sonra yine yazarim zaten , calisanlarda cok kibar guler yuzlu yardimci oluyorlar, cok korkum vardi,hic korkmayin, insallah kabusum sona ericek, herkese gecmis olsun, birsey sormak isteyen olursa instadan yazabilir elimden geldigince yardimci olmaya calisirim, ig; gokhan.k10.5
kü...
Servet bey ve ekibi çok ilgili ve profesyonellerdi göğüs kitle ameliyatımı başarı bir şekilde gerçekleştirdiler çok kısa zaman içinde normal hayatıma devam ettim herhangi bir ağrı acı hissetmedim
fa...e
Mart 2025'te safra kesemde taş olduğunu öğrendikten sonra doktor beyi tanıyan çevremden aldığım tavsiyeler üzerine Servet beye ameliyat olmaya karar verdim. Yaşımın genç ve ilk ameliyatım olmasından dolayı endişelerim vardı. Ancak doktor bey beni ve ailemi çok rahatlattı, nerdeyse hiç şikayetim olmadan bu süreci atlattım. Çok ilgili, güler yüzlü, başarılı bir doktor. Herkese canı gönülden tavsiye ediyorum.
ra...k
03.12.2024 kasık fıtığı ameliyatı oldum baya ilgili hocamız ve bilgili baya memnunum herkesin tavsiye ettiği bir hocamızdı o yüzden servet hocamıza ameliyat oldum
Pilonidal kist ameliyatı oldum ilgi alakası çok güzel gayet açıklayıcı bilgilendirmeler yapıyor ekibinin ve kendisini tebrik ederim
ab...p
Servet Hoca son derece alanında yetkin il dışından hemoroid şikayetiyle geldik tetkikler ilk gün yapıldı ve ertesi hüzün kusursuz bi ameliyat planlandı çok şükür sağlığımıza kavuştuk kendisine ilgi alaka hizmet kusursuzdu
f....a
Servet beye lazerli hemoraid tedavisi oldum kesinlikle geç kalınmadan hiç süphesiz tedavisi olunması gereken bir hastalık ve bunu Servet bey çok profesyonel bir şekilde yaptı 1 yıl geçti ve şuan çok iyiyim.Tedavi sonrası ilaç ve tuvalet banyosu'nu eksiksiz yaptım kanama olmadı ağrılarım geçti hiç düşünmeden tedavi olun ve korkmayın .
Servet Yetgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Servet Yetgin, Genel Cerrahi. Size Servet Yetgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Randevu, Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Anoskopi, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi.
Servet Yetgin adresi nerede?Servet Yetgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Servet Yetgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Servet Yetgin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Servet Yetgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Servet Yetgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Servet Yetgin hangi dilleri konuşuyor?Servet Yetgin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Servet Yetgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Servet Yetgin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Servet Yetgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 161 hasta / danışan, Servet Yetgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.