Op. Dr. Servet Yetgin, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde başladığı tıp eğitimini 1992 yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlayarak Genel Cerrahi Uzmanı olmuştur.

Op. Dr. Servet Yetgin, mesleki çalışmalarına şu an Bursa'da bulunan Özel Hayat Hastanesinde devam etmektedir.

Genel Cerrahi Randevusu

Makaleler

Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Bursa 16230

3 senelik crohn hastasıyım, hastalığıma bağlı anal fistül gelişti ve yıllardır rahatsız ediyordu ta ki servet yetgin hocamı tanıyana kadar, tedavimi uyguladı ve özenle nasıl ilerleyeceğimizi anlattı ve cok güzel ilgilendi kendisi.

• Özel Hayat Hastanesi Apse Insizyonu Ve Drenajı  •

Uzun zamandır hemeroid sorunu yaşıyordum ve doktora gitmeye çekiyordum Servet beyle tanışna kadar servet bey beni yıllarca çektiğim sıkıntıdan 15 dakikada kurtardı Allah ondan razı olsun keşke servet hocayı normal yaşamına servet Yetgin sayesinde döndüm

• H

Yaptığı muayene sonrası istediği röntgen sayesinde safra kesemde taş olduğunu gören ve vakit kaybetmeden zamanında planladığı Kapalı safra kesesi ameliyatı (laparoskopik kolesistektomi) ile beni bu dertten kurtaran Dr. Servet Bey konusunda gerçekten çok iyi bir doktor.

Gerek yapılan operasyon , gerekse operasyon sonrasındaki ilgi-alakası ve sonrasındaki kontrol sürecinde herşey sorunsuzdu.

Kendisi çok iyi bir doktor olmasının ötesinde hastaya yaklaşımı, objektif bir şekilde bilgilendirmesi nedeniyle örnek bir hekim.

Gönül rahatlığı ile tavsiye eder ve başarılarının devamını dilerim.Saygılarımla...

• Özel Hayat Hastanesi Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı  •

• B

Hayat Hastanesi’nde gördüm ülser tedavisinde başta Servet Yetgin hocam ve tüm çalışanlara memnuniyetimi belirtmek kendilerine tavsiye üzerine gittim ve şiddetle herkese tavsiye ederim

• Ş

05.01.26 tarihinde anal fissurden lazer ameliyati oldum. Ameliyst once aklimda ameliyat olmak yoktu bir sekilde idare ederim demiştim ama ağrılarım artinca araştırmaya koyuldu yaptığım araştırmalar sonucunda alanında uzman Dr servet bey buldum. Randevu oncesi aklımda soru işaretleri vardi ameliyata dair servet bey ile ilk görüşmemizde ameliyata dair cekncelerimi giderip 3 gun sonrasina ameliyat tarihi aldim. Kısa süren ameliyat sonrssinda syni gun taburcu olup 3 gun sonra is başı yaptım ameliyat sonrası toparlama sürecim uzun sursede hayata csbuk dahil olmam lazer ameliyatinin en önemli özelliklerinden üzerinden iki aydan biraz daha fazla gecti suan daha iyiyim keske servet beyle dshs once karşılaşsaydık onca sene boşa ağrı çekmişim diyorum.

• Özel Hayat Hastanesi Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi  •

Servet beye basur için çok ağrılı bir şekilde gitmiştim konuştuk basur ve anal fissür yırtılma olduğunu öğrendim muayene sonrası ameliyata karar verdik ameliyata girene kadar olan sancılarım ağrılarım ameliyat sonrası yok oldu ne bir ağrı ne bir sızlama 1 ay sonra kontrole gittiğimde ilaçları bırakmamı herşeyin gayet iyi olduğunu söyledi gerçekten işinin ehli insanlar iyiki var

• Özel Hayat Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu  •

Uzun zamandır yaşadığım hemoroid ve anal fistül rahatsızlığım nedeniyle çok zor günler geçiriyordum. Servet hocam sayesinde korktuğum ameliyat çok rahat geçti ve kısa sürede normal hayatıma döndüm. İlgi ve emeği için kendisine şükranlarımı sunarım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Özel Hayat Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu  •

Uzun süredir ertelediğim hemoroid sorunumu keşke bu kadar ertelemeseydim dedittirdi Servet Hocam, Operasyonum çok kolay ve sıkıntısız geçti operasyon öncesinde ve sonrasında çok detaylı bilgilendirildim.

• Özel Hayat Hastanesi Genel Cerrahi Randevusu  •

Servet beyi tavsiye üzerine buldum yaklaşık yedi senedir hemoroid ve anal fistül sıkıntım vardı doğum sonrası ağrılar dayanılmayacak boyuta geldi çok korkuyordum ama hiç korkulacak birşey yokmuş ameliyattan sonra bir kaç saat içinde taburcu olup normal yaşantıma geri döndüm yeniden doğdum Allah iyiki Servet beyi karşıma çıkardı ikinci doğumu yaptım altı sene oldu hiçbir tekrarlama ağrı vs sorunum yok annemide şehir dışından getirttim ameliyat oldu oda çok memnun ikimizde boşuna bunca sene ağrı cekmisiz etrafımdaki herkese öneriyorum...

• Özel Hayat Hastanesi Randevu  •

Uzun zamandır Safra kesesi sıkıntısı çeken biriydim korktuğum için ameliyata hiç sıcak bakmıyordum ama son zamanlarda sıkıntılarım arttı. Servet beyin hastalık hakkında bilgilendirmesi, ameliyat sürecini anlatması ve korkularımı anlaması ,rahatlatarak konuşması beni ikna etmeye yetti. Muayene için gitmiştim odadan çıkmadan ameliyata tamam dedim ve hemen haftasına ameliyatımı oldum hatta göbek fıtığım vardı iki rahatsızlığımdan da tek ameliyatla kurtuldum. Ameliyat sürecide sonrasıda çok rahat geçti, ameliyat sonrasıda gayet ilgili davrandı. Benim gibi sıkıntı yaşayanlar yada korkuyorum diyenler gözünüz kapalı Servet bey'e güvenebilirsiniz.

• Özel Hayat Hastanesi Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı  •