Op. Dr. Servet Yetgin, mesleki çalışmalarına şu an Bursa'da bulunan Özel Hayat Hastanesinde devam etmektedir.
- Hemoroid
Endoskopi
Endoskopik Cerrahi
Endovasküler Embolizasyon
Özel Hayat Hastanesi
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Fundoplikasyon
Proktoloji
İşaretleme Yöntemi
Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Bursa 16230
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Hastalar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Randevuya katılım
b....d
Çok memnun kaldım harika bir cerrah herkese tavsiye ediyorum
• Özel Hayat Hastanesi • Apendektomi •
e ...t
Hemoroid ve fissur ameliyatı olmam gerektiğini bilerek gittim kendisi çok naif ve kibar birisi.Ameliyat sonrası Dr.Servet Yetkin ve hemşireleri çok ilgiliydi.Hemsireler ameliyat sonra açıklayıcı ve akılda kalıcı bir şekilde yapmam gerekenleri anlattılar.Aynı gün taburcu oldum eve giderken evde yapmam gerekenleri ve olabilecek herşeyi anlatan bir dosya verdiler açıkçası bu çok işime yaradı .
• Özel Hayat Hastanesi • Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi •
Y
y....a
Annemin hemoroid operasyonu için Bugün burdaydık almış olduğumuz sağlık hizmeti kapsamında, başta hekimimiz olmak üzere hemşireler ve idari personelin tamamının göstermiş olduğu ilgi, profesyonellik ve güler yüz bizleri son derece memnun etmiştir. Sürecin her aşamasında sağlanan özenli yaklaşım ve destek için tüm ekibe takdir lerimi sunarım.
• Özel Hayat Hastanesi • Genel Cerrahi Randevusu •
1 sene önce anal fistül şikayetimle servet hocama başvurdum lazer tedavisiyle ameliyat oldum şuan hiçbir sıkıntım yok kendisi ve ekibi cok ilgiliydi
• Özel Hayat Hastanesi • Diğer •
se...t
Aylarca süren hemoroid ağrılarım sonucu Servet Bey'le yollarımız kesişti. Detaylı bilgilendirmesi ve açıklamaları beni bu süreçte hem psikolojik olarak hem de sağlık olarak olumlu yönde etkiledi. Önce parça gönderimi oldu sonrasında hemoroid ameliyati oldum ve 1 gece hastanede yattım. Servet Bey ve ekibinin ayriyeten yattığım servisteki çalışanların yoğun ilgisi beni fazlasıyla memnun etti. Ameliyat sürecimde, öncesinde her şeyden çok memnun kaldım, o ağrılarım kanamalarım zorlanmalarim geçmişte kaldı. Sizinle bu süreçte beraber olduğum için mutluyum. Eğer böyle bir sorununuz varsa gözünüz kapalı Servet Bey'le tedavinizi yurutmenizi oneririm.
• Özel Hayat Hastanesi • Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi •
K
k.....
Safra kesesi ameliyatımın öncesi ve sonrasındaki süreçte hiç bir sıkıntı yaşamadım ve süreci rahat güvenli şekilde atlattım.
• Özel Hayat Hastanesi • Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı •
Hamilelikte ortayan çıkan safra taşıyla son ana kadar mücadele ettim doğum sonrasında yaşadığım ağrı atağı sonucu hastaneye başvurdum şanslıymışım ki Servet bey çıkmak üzereymiş ama çalışanlar bildirince benimle ilgilendi yatışımı ameliyatımı vs başarıyla tamamlandı sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hastanenin ilgisi zaten çok güzeldi doğumu da orda gerçekleştirmiştim. Yani herşeyiyle memnun kaldım daha sonrasında kontrolede çağırıldım telefonla iletişimde kuruldu. Yani şanslıymışım ki Servet bey ve ekibiyle karşılaşmışım.
• Özel Hayat Hastanesi • Genel Cerrahi Randevusu •
4 hafta kadar öncesinde lazer operasyonu geçirdim. Servet Bey, hasta odaklı ve çok ilgili davranarak, en uygun tedaviyi uyguladı. Bu şekilde can sıkıcı hastalıklarda, direkt olarak başvurulması gereken bir hekim. Ek olarak, ekibi de çok ilgili ve organizeydi. Hastanın rahat etmesi için bütün prosedür kolaylıkla ve nizami bir şekilde ayarlandı.
• Özel Hayat Hastanesi • Apse Insizyonu Ve Drenajı •
m....k
3 senelik crohn hastasıyım, hastalığıma bağlı anal fistül gelişti ve yıllardır rahatsız ediyordu ta ki servet yetgin hocamı tanıyana kadar, tedavimi uyguladı ve özenle nasıl ilerleyeceğimizi anlattı ve cok güzel ilgilendi kendisi.
• Özel Hayat Hastanesi • Apse Insizyonu Ve Drenajı •
me...
Uzun zamandır hemeroid sorunu yaşıyordum ve doktora gitmeye çekiyordum Servet beyle tanışna kadar servet bey beni yıllarca çektiğim sıkıntıdan 15 dakikada kurtardı Allah ondan razı olsun keşke servet hocayı normal yaşamına servet Yetgin sayesinde döndüm
• Özel Hayat Hastanesi • Genel Cerrahi Randevusu •
Servet Yetgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Servet Yetgin, Genel Cerrahi. Size Servet Yetgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Randevu, Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Anoskopi, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi.
Servet Yetgin adresi nerede?Servet Yetgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Servet Yetgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Servet Yetgin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Servet Yetgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Servet Yetgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Servet Yetgin hangi dilleri konuşuyor?Servet Yetgin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Servet Yetgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Servet Yetgin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Servet Yetgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 262 hasta / danışan, Servet Yetgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.