İİzmir Katip Çelebi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik lisans eğitimimi 2017-2021 yılları arasında tamamladım.

Üniversite eğitimim süresince özel kliniklerde, onkoloji, çocuk ve yetişkin hastanelerinde, kurum mutfaklarında stajlar yaparak kendimi mesleğime hazırladım.

Lisans eğitimimin son yılında "Diyabetli Bireylerde Diyabetik
Ürün Kullanımı ve Piyasadaki Ürünlerin İncelenmesi " konulu bir tez ve "Gebelikte Mikrobiyata" konulu bir seminer hazırladım.

Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği,Sporcu Beslenmesi,Fitness Beslenmesi, Obezite ve Diyabet Tedavisi, Beslenme ve Psikoloji, Mikrobiyota gibi konular başta olmak üzere birçok eğitim ve kurslara katıldım. Beslenme bilimindeki güncel gelişmeleri takip etmenin önemine inanan biri olarak, mesleki eğitimimi katıldığım kurslar ve seminerlerle devam ettirmekteyim

Mesleğime catering sektöründe yaklaşık 1,5 yıl mesul müdür/proje müdürlüğü yaptıktan sonra Eylül 2023 itibariyle Manisa Meydan'da kendi ofisimde fonksiyonel tıp diyetisyeni olarak danışanlarıma hizmet vermeye devam ediyorum.

Mesleğime başladığımdan beri amacım; birçok insanın hayatına dokunarak onlara sağlıklı beslenmeyi öğretmekti. Bugüne kadar bir çok danışanımla bunu başardık.

Dyt. Sevcan İnci

NORAN OFFİCİUM Uncubozköy Mah. 5526 sok. No:12 Kat:6 103, Yunusemre, Manisa 45030

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Dyt. Sevcan İnci

Diyetisyenim Sevcan İNCİ ile ilerlediğimiz program, günlük beslenme alışkanlıklarım üzerinde kalıcı bir etki yarattı. Hazırlanan plan tamamen kişiye özeldi ve kolay uygulanabilir tarifler içeriyordu. Bu süreçte kendimi hiç kısıtlanmış hissetmedim. Kendisi, sürecin bir kısıtlama değil, sürdürülebilir bir beslenme düzenine geçiş olduğunu net bir şekilde gösterdi. Uyguladığı yaklaşım ve sonuçlar oldukça başarı

• Dyt. Sevcan İnci Normal Randevu  •

• B

Danışanına karşı dikkatli ve özenli bir yaklaşımı var. Benim yeme düzenime ve alışkanlıklarıma göre birlikte liste hazırlıyoruz, bu da süreci çok daha sürdürülebilir kılıyor. Kilo vermeye başladım ve kendimi çok daha iyi hissediyorum. Sevcan Hanım’ın amacı sadece kilo verdirmek değil; aynı zamanda danışanına sağlıklı beslenme konusunda yardımcı olmak. Eşim de daha önce kendisine gitmişti, ideal kilosuna ulaştı ve şu anda koruma sürecinde onun takibini yapıyor. Ben de çok memnunum.

• Dyt. Sevcan İnci Diyetisyen Randevusu  •

• N

Sevcan Hanım ile bir yakınım sayesinde tanıştım. Online olarak bana faydalı olabilecek bir hekim arayışındaydım. Hipotroidi ve lipödemim vardı. Son zamanlarda aşırı şişkinlik yaşıyordum. İlk görüşmemizde beni detaylı olarak dinledi, son yapılan tahlillerimi değerlendirdi. Sonrasında buz dolabımda olan ya da kolay erişebileceğim şeylerle haftalık liste ve tarifler oluşturduk.Yazılı listeler değilde kendinizin yapabileceği sağlıklı yemeklerle ilerlemek, Sevcan Hanım sayesinde doğru zannettiğim o kadar yanlışın farkına vardım ki, doğru takviyelerin doğru saatlerde alınması gerektiğini. Diyetlerde kaçamak denebilecek şeylerin yerini sağlıklı atıştırmalıklar aldı. Diyetisyeninizin bir mesaj kadar uzağınızda olması kafanıza takılan şeyleri sorabilmenin konforunu yaşamak çok güzel. Artık kilo veremem zannederken sağlıklı bir şekilde kastan değil yağ kaybından incelmek ve giydiğiniz kıyafet bedeninin düşmesi çok iyi.

• Online Danışmanlık Randevu  •

Uzmanımı yapay zekayla buldum. Kendime bir diyetisyen arıyordum ve öneri istedim. Çıkan kişilerin, Doktor Takvimi, Yorumlar gibi yerlerden yorumlarına baktım. Sosyal medya paylaşımlarına baktım ve yakın hissettiğim diyetisyenle iletişime geçtim. Uzmanımla kolayca iletişime geçebildim. Çok açık ve netti her şey. Çevreme de tavsiye ediyorum, zaten kendisiyle kişisel olarak da kimyamız uyuşuyor. Diyet konusunda da hayatım boyunca yeme bozukluğuna sahiptim ve Sevcan Hanımla bunu aştım. Ben diyetisyen ararken yegane isteğim bir şeyler öğrenebilmekti. Çünkü ömrümüz boyunca böyle profesyonel destek almak mümkün değil. Sorularıma düzgün yanıt almak, bazı şeyleri öğrenebilmek, kendimi yemek konusunda eğitmek istemiştim ve Sevcan Hanım böyle konularda da çok yardımcı oluyor. Her soruma çok kibar, anlayışlı ve açıklayıcı yaklaşıyor.

• G

Sevcan Hanım'a referanslar aracılığıyla ulaştım. Çok güzel bir süreç geçiyor. Bana çok iyi gelen bir beslenme biçimi kattı hayatıma. Çevremdekilere de tavsiye ederim.

•  •

Sevcan Hanım'ı internetten diyetisyen ararken gördüm. Oradaki yorumları okudum ve çoğu kişi memnun kalmıştı. Kendisinden ben de bu yüzden yardım istedim. Biraz kilo problemim var ve tatlı isteğimi bastıramıyorum. Sevcan Hanım çok iyi ilgilendi. Bana göre bir diyet takvimi hazırladı ve eksik olan vitaminlerim vardı. Bunlara bakıp ilaç takviyesi aldım. Şu an gayet iyiyim. Bir ayda 5 kilo verdim. Çok mutluyum.

•  •

Sevcan Hanım çok güleryüzlü, anlayışlı, yardımcı ve çok ilgili bir diyetisyen. Yeri geliyor sağlığınızla sizden çok ilgileniyor. 9 ay boyunca kendisiyle beraber çalıştık ve her görüşmemizde tüm bahanelerime rağmen sabırla beni dinledi ve yeni çözüm önerileriyle ufkumu genişletti. Sahip olduğumu bilmediğim sağlık sorunlarımı Sevcan Hanım ile birlikte fark ettik ve bu süreçte hem psikolojik hem de diyetle hep destekledi. Onun sayesinde kendi vücudumu tanıdım ve sağlığıma kavuştum. Zor süreçlerden geçtiğimde de çok şefkatli ve anlayışlı bir şekilde yaklaştı. Sayesinde 14 kilo verdim ve en önemlisi sağlığıma kavuştum.

• Dyt. Sevcan İnci Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği  •

• Ç

Beslenme takibi çok iyi.Gittiğimden beri sindirim ile ilgili problemlerim büyük ölçüde azaldı.

• Dyt. Sevcan İnci Diyetisyen Randevusu  •

• G

Sevcan Hanım çok anlayışlı ve her konuda yardımcı olmaya çok açık. Yıllardır diyetlerle çok haşır neşir biri olarak profesyonel bir yardım almanın ne kadar önemli olduğunu bana gösterdi. Artık yemeklerle aram daha iyi. Hiçbir şey için kilo yapar, sağlıklı-kilo yapmaz gibi düşünmüyorum artık. Dengenin ne demek olduğunu öğrendim sayesinde

• Online Danışmanlık Randevu  •

• F

Annem için başvurduk. Sağlıklı yaşam için destek alıyoruz. 2 seanstır gidiyoruz, seanslarımız çok güzel geçiyor, çok memnunuz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Sevcan Hanım işine hakim, güler yüzlü bir uzman. Çok memnunuz, ilgisi ve alakası çok güzel. İşin önemini kavrayan bir uzman. Kendisini çok sevdik.