Seyran AKDAŞ, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Lisansı ve İstanbul Üniversitesi Aile Danışmanlığı Eğitim Programından mezun olduktan sonra, İstanbul Aydın Üniversitesi Psikoloji Yüksek Lisansını tamamlayıp alanda Evlilik ve Çift Terapisi, Duygu Odaklı Çift Terapisi, Cinsel Terapi ve Boşanma Danışmanlığı üzerine eğitimler aldı. Psikanaliz ve Rüya Analizini de benimsediği bireysel, çift ve aile danışmanlığı ve terapilerini, çalıştığı çeşitli kurumlarda yapmış ve halen Başakşehir’deki ofisinde sürdürmektedir. Sistematik olarak yaptığı “Kendilik Yolculuğu Atölyesi”, "İlişkiler Atölyesi" atölye ve seminerlerine de devam etmektedir.
- Aile İçi İletişim Sorunları
- İlişki Problemleri
- Boşanma Travması
- Ergenlik Bunalımı
- Yas (Matem)
Aile Danışmanlığı Randevusu
Ataköy 7-8-9-10. Kısım, Çobançeşme E-5 Yanyol Cad. Nivo Ataköy Plaza, B Blok, İstanbul
Evlilik Terapisi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Davranış Bozuklukları
Doğuma Hazırlık ve Nefes Çalışmaları
Aile Danışmanı Seyran Akdaş
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Danışmanlığı
Unutkanlık Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Aile Danışmanı Seyran Akdaş
Ataköy 7-8-9-10. Kısım, Çobançeşme E-5 Yanyol Cad. Nivo Ataköy Plaza, B Blok, Bakırköy, İstanbul 34140
be...
Hz. Yusuf hani kuyuya düşer ya en diptedir öyle bir anda çıktınız karşıma… sonu u göremezsiniz ya karanlığın en dibindesinizdir, nefes alırsınız ama beden yok, yaşarsınız ama ruh yok… siz öyle bir anda karşıma çıktınız… yüzyıllık yalnızlığı yaşadığım bir anda, daha fazla ne olabilir ki dediğim bir anda… gördünüz beni, kimsenin görmediği o karanlıkta, şefkatle sevdiniz, öyle ya aynamdınız çektiniz çıkardınız o dipsiz kuyumdan, önce yaralarımı üflediniz acıyan yerlerimden öptünüz tüm kalbinizle… sonra gördünüz… kimsenin görmediklerini… elleriniz… öyle yumuşaktı ki tutmamak imkansızdı… ve çok enteresan ben bile inanmazken inandınız bana… ışığım sönmüştü, küllerimi üflediniz, önde duman çıktı… yetmez dediniz ufak kıvılcıma dönüştüm… o da yetmez dediniz alev aldım… o da yetmez dediniz küllerimden doğdum… o kuyudaki Yusuf şimdi hükümdar oldu… daha feth edeceği bir sürü padişahlık var:) yani demem o ki ben bile bana inanamazken siz inandınız iyi ki elimi bırakmadınız minnettarım canım hocam
• Online Danışmanlık • Bireysel Terapi •
n....u
Seyran hanımdan nişanlılıktan evlililik sürecimizde hem çift katılım ve birebir seanslarımızda eşimle aldığımız seanslar bize çok iyi geldi yaklaşımı ve bize karşı çok pozitif ve gerçekçi şekilde olaylara bakış açısı sağladı eşimin bağımlılığını çözdü bu ilişkimizi bitirecekti belki de ama hem seyran hanım desteği hem eşimin azimli davranması bu sorunumuzu halletti. hem destekçi hemde mutluluğumuzu paylaşan biri seyran hanım terapisten öte..
• başka bir yer • Diğer •
d.....
Yetersizlik,stres yönetimi şikayetlerimle başvurmuştum. Zamanla kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım,etrafımdaki insanlarında farketmesi kendimi daha da iyi hissettirdi. En önemlisi seanslarda kendimi rahat hissediyorum ve verilen hizmetin karşılığını alıyorum. Seyran hanım çok neşeli,pozitif biri. Onunla her görüşmemde daha iyi olup ordan ayrılıyorum gerçekten tavsiyemdir.
• başka bir yer • Diğer •
Y
y....y
İlk erkek arkadaşım başvurdu. Sonra ben gittim. Uzun zamandır kendisi ile birlikteyiz. Hem bireysel hem de çift terapisi olarak katılıyoruz. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Keyifli seanslar geçiriyoruz. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Seyran Hanım'ı çok seviyorum. Abla gibi hissediyorum.
e....s
Ben de yetersizlik duygusu vardı. Buna bağlı öfke problemi yaşıyordum. Arkadaşımın tavsiyesi ile kendisine başvurdum. Yoğun bir terapi süreci yaşadım. Olumlu sonuçlar aldım. Seyran Hanım neşeli bir uzman. Kendimi yanında rahat hissediyorum. Her şeyi konuşabiliyorum. Yönlendirdiği sorularla farkındalığım arttı. Sürecim bitti memnun kaldım kendisinden.
g.....
Seyran Hanım bence alanında gayet başarılı bir uzman. Kendisinin gerçekten yaptığı çalışmalar çok iyi geliyor. 4 seans görüşme sağladık, toplamda 1 ay danışmanlık hizmeti aldım. Daha pozitif, daha enerjik, daha iyi ve mutluyum. Ben memnunum.
Seyran Hanım'dan aşırı memnunum. Seanslarım çok güzel ve çok verimli ilerliyor. Karşılıklı olarak çok güzel denge içerisinde ilerliyoruz. Yıllar öncesinde de görüşme sağlamıştım, şu anda da 5 seans danışmanlık hizmeti aldım. Seanslardan sonra rahatlamış, hafiflemiş, daha dingin ve daha huzurlu hissediyorum.
Bence insana çok iyi gelen bir tarafı, yöntemi var. Daha iyi, özgüvenli hissediyorum. Seyran hocayı çok seviyorum. Çok iyi biri olduğunu düşünüyorum. 10-15 seans görüşme sağladım. Görüşmelerimizden sonra kendime daha çok değer veriyorum. Seanslarımdan memnunum.
se...ı
Bir kadın olarak kendime doğru çıktığım yolculuğuma ışık olmuştur eşlik etmiştir şifama vesile olmuştur olmaya da devam ediyor. İnsanın doğru terapisti bulması ne güzel şeymiş. İyi ki kesişmiş yollarımız
• Aile Danışmanı Seyran Akdaş • Bireysel Terapi •
Z
z....k
Ben bir dönem kendisinden sağlık korkularım üzerine seans almıştım. Bu süreçte Seyran hanımdan çok memnun kaldım çünkü kendisi hem naif, hem danışanı ile empati kurabilen biri, bunun dışında gayet iyi bir dinleyici olduğunu düşünüyorum. Kendisiyle sürecim sonlandı, aldığım seanslar beklentimi karşıladı.
Seyran Akdaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seyran Akdaş, Aile Danışmanlığı, Psikoloji. Size Seyran Akdaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Danışmanlığı Randevusu, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Aile İçi İletişim Sorunları, Evlilik Terapisi, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Evlilik Danışmanlığı, Boşanma Terapisi, Boşanma Danışmanlığı, Çift Terapisi.
Seyran Akdaş adresi nerede?Seyran Akdaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7-8-9-10. Kısım, Çobançeşme E-5 Yanyol Cad. Nivo Ataköy Plaza, B Blok İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seyran Akdaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Seyran Akdaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Seyran Akdaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seyran Akdaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Seyran Akdaş hangi dilleri konuşuyor?Seyran Akdaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seyran Akdaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seyran Akdaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Seyran Akdaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Seyran Akdaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 61 hasta / danışan, Seyran Akdaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.