Uzm.Dr. Sezai Sevengil, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur.Pendik Şifa Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
- Burun tıkanıklığı
- Burun eğriliği
- Sinüzit
- Kronik Otit
- Ses Kısıklığı
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Doğu Mah. Aydınlıyolu Cad. Madalyon Sok. Cebeci Residans A Blok, Kat 3, Daire 9, İstanbul
Op.Dr.Sezai Sevengil
Doğu Mah. Aydınlıyolu Cad. Madalyon Sok. Cebeci Residans A Blok, Kat 3, Daire 9, Pendik, İstanbul
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Başıma gelen tatsız bir olay sonrası burnumun kırılması sonrası Sezai bey ile tanıştık. Tedavi ve Tamponlar çıkarılmasından sonra hiç bir problem olmadığını söyledi ve beni taburcu etti. Yıllar sonra nefes alma problemleri başlayınca başka bir doktora gittim. Burnumun içeriden yapışık olduğun ve kırık sonrası yapılan tedaviden olduğunu açıkça belirtti.
• Op.Dr.Sezai Sevengil • Kulak Burun Boğaz Randevusu •
Sezai Sevengil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sezai Sevengil, Kulak Burun Boğaz. Size Sezai Sevengil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu.
Sezai Sevengil adresi nerede?Sezai Sevengil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğu Mah. Aydınlıyolu Cad. Madalyon Sok. Cebeci Residans A Blok, Kat 3, Daire 9 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sezai Sevengil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sezai Sevengil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sezai Sevengil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sezai Sevengil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sezai Sevengil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sezai Sevengil hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sezai Sevengil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1.5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Kulak Burun Boğaz Doktorları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları