Uzm. Dr. Sibel Işık, 2000-2005 YILLARI ARASINDA EGE Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Uzmanlık eğitimini 2006-2012 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır. Halen mesleki çalışmalarını Özel Acıbadem Kent Hastanesi’nde sürdürmekte olup, hastalarına etik, güncel ve bilimsel temellere dayalı sağlık hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Özel Acıbadem Kent Hastanesi

8229/1 Sk. No:56, Çiğli 34660

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• B

Sibel hocayla referans ile yollarım kesişti. Önce eşimin şeker, trigliserit gibi değerlerinin yüksekliği konusunda tedavi süreçlerini yürüttü ve takip etmeye de devam etmekte akabinde benim de sindirim sistemimdeki sıkıntılarımı çok iyi analiz ederek hızlı ve etkili tedavi süreçlerimi planladı. Özellikle yaşanan her sıkıntımıza dair bilimsel ve doğru çözümler üretebilmesi konusunda çok verim aldığımız bir süreç yaşadık. Çevremde kimin benzer şikayet ya da kontrol isteği olsa Sibel hocaya gitmesini tavsiye etmekteyim.

• B

Doktor hanıma tavsiye üzerine başvurdum, allerjik rahatsızlığım için başvurdum. Doktor hanım gerek güler yüzü, gerek bilgisiyle çok yardımcı oldu, çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.

• H

Babam için Sibel Hanıma başvurduk. Babamın tiroid, şeker ve kansızlık sorunu vardı. Sibel Hanım'ın ilgi alakası ve güler yüzünden çok memnun kaldık. Bizi her konuda aydınlattı düzenli olarak kendisine devam edeceğiz tavsiye ederiz.

•  •

Öncelikle Doktor Sibel Hanım çok ilgilendi. Her detayı sorup beni hastalığım ve tedavimle ilgili bilgilendirdi. Verdiği ilaçlar tam yerindeydi. Tanı olarak lenfadenit, alerjik rinit tedavisinde antibiyotik ve verdiği yan tedavilerle bağışıklığım da yükseldi. 2. gün iyileştim. Neler yapmam gerektiğini de çok güzel açıkladı. Benim de anlayabileceğim şekilde örneklerle açıkladı. Benim tedavi aldığım en iyi doktordu. Güler yüzlü, kibar ve sakin anlatımı da içimi rahatlattı.