- Anemi
Diyabet Diyeti
Fonksiyonel Tıp
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Özel Acıbadem Kent Hastanesi
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Hemoglobin A1c(Hba1c)
Kişiye Özel Beslenme Programları
Kolesterol Testi
Özel Acıbadem Kent Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
SIBO Testi
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Yüksek Doz C Vitamini Tedavisi
İnsülin Direnci Tedavisi
b...
Sibel hocayla referans ile yollarım kesişti. Önce eşimin şeker, trigliserit gibi değerlerinin yüksekliği konusunda tedavi süreçlerini yürüttü ve takip etmeye de devam etmekte akabinde benim de sindirim sistemimdeki sıkıntılarımı çok iyi analiz ederek hızlı ve etkili tedavi süreçlerimi planladı. Özellikle yaşanan her sıkıntımıza dair bilimsel ve doğru çözümler üretebilmesi konusunda çok verim aldığımız bir süreç yaşadık. Çevremde kimin benzer şikayet ya da kontrol isteği olsa Sibel hocaya gitmesini tavsiye etmekteyim.
b...
Doktor hanıma tavsiye üzerine başvurdum, allerjik rahatsızlığım için başvurdum. Doktor hanım gerek güler yüzü, gerek bilgisiyle çok yardımcı oldu, çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.
h...
Babam için Sibel Hanıma başvurduk. Babamın tiroid, şeker ve kansızlık sorunu vardı. Sibel Hanım'ın ilgi alakası ve güler yüzünden çok memnun kaldık. Bizi her konuda aydınlattı düzenli olarak kendisine devam edeceğiz tavsiye ederiz.
s...
Öncelikle Doktor Sibel Hanım çok ilgilendi. Her detayı sorup beni hastalığım ve tedavimle ilgili bilgilendirdi. Verdiği ilaçlar tam yerindeydi. Tanı olarak lenfadenit, alerjik rinit tedavisinde antibiyotik ve verdiği yan tedavilerle bağışıklığım da yükseldi. 2. gün iyileştim. Neler yapmam gerektiğini de çok güzel açıkladı. Benim de anlayabileceğim şekilde örneklerle açıkladı. Benim tedavi aldığım en iyi doktordu. Güler yüzlü, kibar ve sakin anlatımı da içimi rahatlattı.
Sibel Işık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Işık, İç Hastalıkları. Size Sibel Işık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Beslenme Programları, Kolesterol Testi, Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), SIBO Testi, Tam Idrar Tahlili(Tit), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Yüksek Doz C Vitamini Tedavisi, İnsülin Direnci Tedavisi, Normal Randevu.
Sibel Işık adresi nerede?Sibel Işık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 8229/1 Sk. No:56 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Işık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sibel Işık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sibel Işık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sibel Işık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Sibel Işık hangi dilleri konuşuyor?Sibel Işık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sibel Işık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Işık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sibel Işık hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Sibel Işık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sibel Işık hangi sigortaları kabul ediyor?Sibel Işık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Axa Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Çiğli bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Çiğli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları