Uzm. Klinik Psikolog Sinem Geyikler Bilgiç, 2017 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olmuştur. 2026 yılında İstanbul Kent Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı’nı tamamlayarak Uzman Klinik Psikolog unvanını almaya hak kazanmıştır. Yüksek lisans bitirme projesini “Çocukluk Çağında Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğunda Bilişsel Davranışçı Terapi ile Oyun Terapisinin Karşılaştırmalı İncelenmesi” başlığıyla tamamlamıştır.
Lisans eğitimi boyunca birçok hastane, üniversite kliniği ve sivil toplum kuruluşunda gönüllü çalışmalar, stajlar ve araştırma faaliyetlerinde bulunmuş; özellikle çocuk, ergen, nörolojik rehabilitasyon ve psikiyatri alanlarında deneyim kazanmıştır.
Eğitim
İstanbul Kent Üniversitesi – Klinik Psikoloji Yüksek Lisans (2026)
İstanbul Ticaret Üniversitesi – Psikoloji Lisans (2017)
Mesleki Deneyim
Gebze Belediyesi – Psikolog
Mezuniyetinin ardından Gebze Belediyesinde psikolog olarak görev almış; çocuklar, ergenler ve ailelerle bireysel psikolojik danışmanlık süreçleri yürütmüştür. Bunun yanı sıra okul, kurum ve toplum temelli birçok projede görev almış; ebeveynlere, öğretmenlere ve çocuklara yönelik eğitimler ile seminerler düzenlemiştir.
Allia Psikiyatri Kliniği – Psikolog
Çocuk, ergen ve yetişkin danışanlarla psikoterapi süreçlerinde görev almış; psikiyatristlerle multidisipliner ekip çalışması içerisinde değerlendirme ve terapi hizmeti sunmuştur.
Can Psikolojik Danışmanlık Merkezi – Uzman Klinik Psikolog
Çocuk, ergen ve ailelerle psikoterapi çalışmalarını sürdürmektedir. Başta Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Oyun Terapisi, Kum Tepsisi Terapisi ve Şema Terapi olmak üzere bilimsel temelli psikoterapi uygulamaları yürütmektedir.
Lisans Dönemi Staj ve Gönüllülük Çalışmaları
İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Nöroloji / Nöroşirürji Kliniği
Demans, Alzheimer, Afazi ve Apraksi hastalarına yönelik rehabilitasyon çalışmalarında asistanlık yapmıştır.
İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı
Prof. Dr. Alp Üçok ile birlikte şizofreni hastalarına yönelik araştırma çalışmalarına katılmıştır.
Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA)
Psikoloji stajı ve klinik gözlem.
Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Psikiyatri stajı.
Sultanbeyli Toplum Ruh Sağlığı Merkezi
Toplum ruh sağlığı hizmetleri kapsamında staj.
Güzel Gelecek Anaokulu
Çocuk değerlendirme ve gelişim gözlemleri.
Gönüllü Çalışmalar
Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)
Down Sendromu Derneği
Şizofreni Dostları Derneği
Sertifikalar ve Mesleki Eğitimler
Oyun Terapileri
Çocuk Merkezli Oyun Terapisi – Terapist Eğitimi ve Süpervizyonu (Reyhana Seedat)
Filial Oyun Terapisi – Terapist Eğitimi ve Süpervizyonu (Reyhana Seedat)
Gelişimsel Temas Oyun Terapisi – Terapist Eğitimi ve Süpervizyonu (Reyhana Seedat)
Kum Tepsisi Terapisi – Terapist Eğitimi ve Süpervizyonu (Reyhana Seedat)
Sanat Terapisi – Terapist Eğitimi ve Süpervizyonu (Reyhana Seedat)
Kukla ve Öykü Terapisi – Terapist Eğitimi ve Süpervizyonu (Reyhana Seedat)
Bilişsel Davranışçı Terapi ve Şema Terapi
Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi – Prof. Dr. Vahdet Görmez
Çocuk ve Ergenlerde BDT Süpervizyonu – Prof. Dr. Vahdet Görmez
Çocuk ve Ergen Şema Terapi Eğitimi – Dr. Christof Loose (ISST Eğitmeni)
Travma ve EMDR
EMDR 1. Düzey Eğitimi ve Süpervizyonu – Emre Konuk
Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu Tanı ve Tedavisi 1. Düzey Teori Eğitimi – Prof. Dr. Medaim Yanık
Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu Tanı ve Tedavisi 2. Düzey Beceri Eğitimi – Prof. Dr. Medaim Yanık
Çocuk ve Ergen Değerlendirme
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Stres
- Sosyal Fobi
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Sultan Orhan Mahallesi Hürriyet Caddesi Aslan Yapı No:30 D:11 K:4 Gebze/Kocaeli, Kocaeli
Bağdat cad. Gün apt. No:122 daire:10 kat 3 Fenerbahçe Kadıköy, İstanbul
Nöropsikolojik Değerlendirme
Nöropsikolojik Testler
Otojenik Gevşeme Tekniği
CK Psikoloji Akademi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
- Kredi kartı
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Randevuya katılım
Sinem hanım ile oğlumuz ile ilgili görüşme sağlıyoruz. Oğlumun kendini ifade etme süreci kendini duygularını farkedip düzenlemesiyle ilgili yol katedebildiğimizi görüyorum.Yolumuz kesiştiği için şanslı olduğumuzu belirtmek isterim. Kendisine başarılar diliyorum.
• CK Psikoloji Akademi • Randevu •
C
ce...r
Sinem hanıml bence çok becerikli ve kibar birisi, seans sonralarındaki çocuğumla ilgili yaptığı açıklamalar herkezin anlaya bileceği da delikte ve çok doyurucu açıklamalar bu durum beni çok memnun ediyor. İlk başlarda çocuğumu seansları çok zor GM yürüyordum çünki istemiyordu şimdi ise bu haftaki randevumuz hangi gün baba saat kaçta baba gibi sorular soruyor ve seans için heyecamlı
BENCE MÜKEMMEL BİR Kişi ve pisikolog• başka bir yer • Diğer •
e....ö
Sinem hanım ile yaklaşık 2 yıldır sürecimiz devam etmektedir.
Kızıma adhd tanısı konusunda uzmana yönlendirme ve takibi konusunda bizi çok iyi yönlendirdi.
Süreçte davranış düzenleme,bizim çocuğumuza yaklaşımımız çocuğumuzun beslenmesi konusunda bizi yönlendirdi.
Kızımla da frekansı çok iyi tutuyor ki bu çok önemli bir konu olduğunu bir çok psikolog gezmiş bir anne olarak gönül rahatlığı ile yazabilirim.
Yolumuz uzun iyi bir evlat yetiştirmek çabamıza ortak olduğu için şanslı hissediyorum• CK Psikoloji Akademi • Psikoloji Randevusu •
s ...ç
Merhaba kızım oyun terapisi sürecinde sinem hanımla birlikteydik nazik yaklaşımı ve süreç yönetimi çok iyiydi Kızımla birlikte bana da çok fazla bilgi aktarımı oldu sinem hanımın.
fa...
Öncelikle böyle bir süreçte sinem hanın ile karşılaştığımız için çok mutluyuz.trafik kazası sonrası çocuğumuzda yaşadığımız kaygı korku takıntı konusunda bizleri de rahatlatarak güzel ilerlemeler yaşadık çocuğumuz her geçen gün daha iyi oluyor iyi ki karşılaştık
R
ru...
Kendisi çok nazik ve kibar bir kadın. Beni seans boyunca çok iyi anladığını hissediyorum. Asla yargılamıyor. Seans boyunca kendinizi çok güvende hissediyorsunuz. Bence bir psikologa ihtiyacınız varsa bu kesinlikle Sinem Hanım olmalı
• CK Psikoloji Akademi • Randevu •
U
um...a
Değerli Sinem Hanıma,
Çocuğumuz ve bizim için zor sürecini, bize rehberlik ederek,her aşamada anlayış ve sabırla, bilgilerini bize ve çocuğumuza aktaran, Sadece çocuğumuza değil, bize de güven veren yaklaşımı, doğru yönlendirmeleri ve profesyonelliğiyle bu süreci çok daha sağlıklı ve huzurlu geçirdik.
Çocuğumuzu Sinem hanım sayesinde daha iyi anlayan, duygularını anlamaya çalışan ve bize de empatiyle yaklaşan bir uzmana denk gelmek büyük bir şans. Sayenizde çocuğumuzda gözle görülür olumlu değişimler yaşadık.
İlginiz, emeğiniz ve içtenliğiniz için minnettarız. İyi ki varsınız…
bü...
Sinem hanımın ilgisi ve bilgisi konuya hakimiyeti sorun çözmesi en önemlisi ebeveynleri rahatlatmasi.ilk seansdan itibaren kizimizda etkilerini gördük
• CK Psikoloji Akademi • Ağlama ve Öfke Nöbetleri •
sinem hanım ile kızımın korku ve uyku sorunları üzerine başladık ilgisi ve sakinliği ile kızım çok kısa sürede bu sorunlarla başa çıkabildi kendisinin bu süreçteki ilgisi ve güzel yaklaşımı sayesinde hemen atlatabildik kaygı problemleri olan büyük kızıma tek bir sözü ile hayatına dokunduğu için çok mutluyuz devam ediyoruz, kendisi bize çok iyi geliyor iyiki varsınız.
• CK Psikoloji Akademi • Psikoloji Randevusu •
Z
z....m
1 ay içerisinde 11 yaşındaki kızım karanlık korkularından kurtuldu neredeyse inanılmaz iyi sonuçlar alıyoruz hocamızın gerek ilgisi gerek yaklaşımı harika bu kadar kısa sürede gelişim göstermesi anne olarak beni çok mutlu etti
• CK Psikoloji Akademi • Çözüm Odaklı Terapi •
Sinem Geyikler Bilgiç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinem Geyikler Bilgiç, Psikoloji. Size Sinem Geyikler Bilgiç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss.
Sinem Geyikler Bilgiç adresi nerede?Sinem Geyikler Bilgiç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sultan Orhan Mahallesi Hürriyet Caddesi Aslan Yapı No:30 D:11 K:4 Gebze/Kocaeli Kocaeli
- Bağdat cad. Gün apt. No:122 daire:10 kat 3 Fenerbahçe Kadıköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinem Geyikler Bilgiç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sinem Geyikler Bilgiç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sinem Geyikler Bilgiç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sinem Geyikler Bilgiç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sinem Geyikler Bilgiç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinem Geyikler Bilgiç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sinem Geyikler Bilgiç hakkında ne düşünüyor?Toplam 92 hasta / danışan, Sinem Geyikler Bilgiç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sinem Geyikler Bilgiç hangi sigortaları kabul ediyor?Sinem Geyikler Bilgiç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.