Çapa Tıp Fakültesi Nöroloji / Nöroşirurji Bölümü , Asistanlık. Demans, Alzheimer. Afazi,
Apraksi hastalarına yönelik rehabilitasyon çalışması
Çapa Tıp Fakültesinde Psikiyatri Ana Bilim Dalında Alp Üçok ile birlikte şizofreni
hastalarına yönelik araştırma çalışmalarında bulunduk.
Gülhane Askeri Tıp Akademisi Asistanlık
Sultanbeyli Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Staj
Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastahanesi Staj
Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı Gönüllülük
Down Sendromları Derneği Gönüllülük
Şizofreni Dostlar Derneği Gönüllülük
Güzel Gelecek Anaokulu Staj
Sinem Geyikler mezun olduktan sonra Gebze Belediyesinde işe başlamış olup burada çocuk ergen grubu ile aktif olarak çalışmıştır. Gebze Belediyesinde çocuk ve ailelere yönelik seminerler vermiştir.
SERTİFİKALAR VE DİĞER EĞİTİMLER
Gelişimsel Temas Oyun Terapisi , Terapist Sertifikası Eğitimi
ve Süpervizyonu / Reyhana Seedat
Kum Tepsisi Terapisti Sertifikası Eğitimi ve Süpervizyonu / Reyhana Seedat
Sanat Terapisi , Terapist Sertifikası Eğitimi ve Süpervizyonu / Reyhana Seedat
Kukla Öykü Terapisi ve Terapist Sertifikası Eğitimi ve Süpervizyonu / Reyhana Seedat
Dr. Christof Loose ( ISST Eğitmeni ) Çocuk ve Ergen Şema Terapi Eğitimi
Prf. Dr. Vahdet Görmez , Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi
Prf. Dr. Vahdet Görmez Çocuk ve Ergenlerde BDT Süpervizyonu
Prf. Dr. Medaim Yanık’ın Disosyatif Kimlik Bozukluğunun Tanı ve Tedavisi 1. Seviye Teori Eğitimi
Prf. Dr. Medaim Yanık Disosyatif Kimlik Bozukluğu Tanı ve Tedavisi 7 Saatlik 2.Seviye Beceri Eğitimi
Emre Konuk EMDR 1. Seviye Eğitimi ve Süpervizyonu (Halen Devam Etmektedir )
Türkçe Prep Disleksi Eğitimi
- Aile İçi İletişim Sorunları ,
- Stres ,
- Sosyal Fobi ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
Sultan Orhan mahallesi Hürriyet caddesi No:30 Daire:11 Kat:4 Aslan Yapı, Gebze, Kocaeli 06530
Sultan Orhan mahallesi Hürriyet caddesi No:30 Daire:11 Kat:4 Aslan Yapı, Kocaeli
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Nöropsikolojik Değerlendirme
Nöropsikolojik Testler
Otojenik Gevşeme Tekniği
CK Psikoloji Akademi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
İz Sürme Testi
Şema Terapi
R
ru...
Kendisi çok nazik ve kibar bir kadın. Beni seans boyunca çok iyi anladığını hissediyorum. Asla yargılamıyor. Seans boyunca kendinizi çok güvende hissediyorsunuz. Bence bir psikologa ihtiyacınız varsa bu kesinlikle Sinem Hanım olmalı
• CK Psikoloji Akademi • Randevu •
U
um...a
Değerli Sinem Hanıma,
Çocuğumuz ve bizim için zor sürecini, bize rehberlik ederek,her aşamada anlayış ve sabırla, bilgilerini bize ve çocuğumuza aktaran, Sadece çocuğumuza değil, bize de güven veren yaklaşımı, doğru yönlendirmeleri ve profesyonelliğiyle bu süreci çok daha sağlıklı ve huzurlu geçirdik.
Çocuğumuzu Sinem hanım sayesinde daha iyi anlayan, duygularını anlamaya çalışan ve bize de empatiyle yaklaşan bir uzmana denk gelmek büyük bir şans. Sayenizde çocuğumuzda gözle görülür olumlu değişimler yaşadık.
İlginiz, emeğiniz ve içtenliğiniz için minnettarız. İyi ki varsınız…
• CK Psikoloji Akademi • Oyun Terapisi •
bü...
Sinem hanımın ilgisi ve bilgisi konuya hakimiyeti sorun çözmesi en önemlisi ebeveynleri rahatlatmasi.ilk seansdan itibaren kizimizda etkilerini gördük
• CK Psikoloji Akademi • Ağlama ve Öfke Nöbetleri •
sinem hanım ile kızımın korku ve uyku sorunları üzerine başladık ilgisi ve sakinliği ile kızım çok kısa sürede bu sorunlarla başa çıkabildi kendisinin bu süreçteki ilgisi ve güzel yaklaşımı sayesinde hemen atlatabildik kaygı problemleri olan büyük kızıma tek bir sözü ile hayatına dokunduğu için çok mutluyuz devam ediyoruz, kendisi bize çok iyi geliyor iyiki varsınız.
• CK Psikoloji Akademi • Psikoloji Randevusu •
Z
z....m
1 ay içerisinde 11 yaşındaki kızım karanlık korkularından kurtuldu neredeyse inanılmaz iyi sonuçlar alıyoruz hocamızın gerek ilgisi gerek yaklaşımı harika bu kadar kısa sürede gelişim göstermesi anne olarak beni çok mutlu etti
• CK Psikoloji Akademi • Çözüm Odaklı Terapi •
Kızımın korkuları sonucunda yaşadığı sıkıntılar üzerine kendisine ulaştık. Sinem Hanım sakinliği, açıklayıcı ve anlayışlı yapısı ile öncelikle anne baba olarak bizleri tanımaya çalıştı ve süreçte nasıl davranmamız konusunda bizi yönlendirdi. Kızım kısa sürede korkuları ile yüzleşti ve bu duygusu geçti. Kendisi ile yine görüşmeye devam edeceğiz. Süreç için kendisine minettarız
• başka bir yer • Diğer •
Sinem hanım tek kelime ile rahatlaci çözüm odaklı mükemmel bir doktor oğlum için gittim ve ilk aile görüşmesinden sonra bana verdiği tavsiyelerde yuzde 60 düzelme oldu ve daha yolun başındayız eminimki çok güzel ilerleyeceğiz
Y
y....a
Öncelikle Sinem Hanım’ın zarafeti doğrudan size de etki ediyor, bunu söylemeliyim. Kendisiyle konuşmaya başladığınızda doğru kişiye ulaştığınızı hissedebiliyorsunuz. Kızımızın korkuları için kendisinden destek aldık. Hiç geçmeyecek sandığımız sorunlarımız çok kısa sürede çözüme kavuştu. Şu an kızımız korkularıyla yüzleşti ve böyle bir problemi kalmadı. Eğer böyle sorunlar yaşıyorsanız hiç tereddüt etmeden Sinem Hanım’a ulaşın derim. Açıkçası terapiler bize de iyi geldi :)
• CK Psikoloji Akademi • Fobilerden Kurtulmak •
f....̇
Sinem hocamla 2 ay öncesinde tanıştık kızımdaki sorunları dile getirdiğimizde ilk olarak bizi de iyileştirmek adına seansları ebeveyn ile başlattık doğru iletişim dili ile kızım başlamadan çok yol katettik. Donanımlı ve deneyimli olması sebebiyle bizlere çok şey kattı hocamız. İyi ki yollarımız kesişmiş diyorum bu süreç sonrası oyun terapisi şeklinde ilerleceğiz ve eminimki çok daha iyi sonuçlarla döneceğiz. Bence her ebeveyn destek almalı ve bilinçli donanımlı nesiller yetiştirebilmek adına
m....g
Sinem hanım sayesin de oğluma nasıl yaklaşacağımı onunla nasıl daha etkili iletişim kurabileceğimi öğrendim.oyun terapisi sonrası oğlumun kendini ifade etme şekli daha olumlu oldu. Yeme bozukluğu ve dehp için yardım almıştık çok memnun kaldık.
• başka bir yer • Diğer •
Sinem Geyikler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinem Geyikler, Psikoloji. Size Sinem Geyikler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Danışmanlığı, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Beck Depresyon Ölçeği, Beier Cümle Tamamlama Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi.
Sinem Geyikler adresi nerede?Sinem Geyikler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sultan Orhan mahallesi Hürriyet caddesi No:30 Daire:11 Kat:4 Aslan Yapı Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinem Geyikler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sinem Geyikler uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sinem Geyikler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sinem Geyikler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sinem Geyikler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinem Geyikler tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sinem Geyikler hakkında ne düşünüyor?Toplam 87 hasta / danışan, Sinem Geyikler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.