Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü üstten dersler alarak 3 yılda bitirdim.11 yıldır kendi danışmanlık ofisimde hizmet vermekteyim. Ofisimde özellikle obezite, kilo alma, diyabet, çocuklarda obezite,endokrin hastalıklarında beslenme,sindirim hastalıklarında beslenme,kalp ve karaciğer hastalıklarında beslenme ve sporcu beslenmesi gibi konularda danışmanlık hizmeti sağlamaktayım. Online diyet danışmanlığı vererek dünyanın her yerinde uzakta olan danışanlarıma da yardımcı olmaktayım. Bilgilerimi sürekli olarak yeni bilimsel araştırmalarla güncellemekteyim. Ayrıca Türkiye Diyetisyenler Derneği ve Hacettepe Mezunlar Derneği üyesiyim.

Yetişkin
Çocuk

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Sivas 58070

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

• N

Hayatım boyunca belli bir kiloda olmak isteyip asla başarabileceğime inanmamıştım hedef kilomdan 45 kilo fazlam vardı . Songül Hanım ile bu yola çıkmaya karar verdim iyiki de yapmışım şuanlık 14 kilosunu verdim bile artık sağlıklı beslenmenin nasıl olduğunu kendi hayatıma nasıl dahil edeceğimi çok iyi biliyorum. Görüşmelerimizde Songül Hanım ın desteği yüreklendirmesi olmasa buralara gelemezdim bile . Danışanlarıyla olan ilgisine minnettarım. Diyetin tatlı yiyerek de arada kaçamaklar yaparak da olabileceğini bana gösterdiğiniz için

• Diyetisyen Songül Bişgin Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi Diyetisyen Randevusu  •

• H

Çok zor bir süreçte zayıflama serüvenine başladık ve çok uyumlu bir şekilde ilerledik insülin direnci, tansiyon, alerjiler, kabızlık sorunlarima rağmen mutlulukla söylüyorum ki 17 kilo verdim ve devam ediyoruz sağlıklı beslenmeyi hayat kalitemi arttirmaya devam mutlaka kendisini deneyimlemelisiniz

• Online Danışmanlık Kişiye Özel Diyetler  •

• B

Songül Hanım’la çalışmak benim için sadece kilo verme değil, aynı zamanda farkındalık kazandığım bir süreç oldu. Süreci yakından takip etmesi doğru zamanda motive etmesi ve destekleyici yaklaşımı kendimi daha iyi hissetmemi sağladı. Disiplinli ama baskı kurmayan tarzı gerçekten çok kıymetli.Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

• R

Güleryüzlü anlayışlı diyetisyenden daha fazlasi diyebilirim sizi dinliyor anlıyor ve size özel liste hazirlamasi harika kendisiyle 20 kg verdim ve hala vermeye devam ediyorum.

• B

Songül Hanım çok ilgili ve güler yüzlü bir diyetisyen. Listeleri uygulanabilir ve motive edici. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• T

İlgili, alakalı ve güleryüzlü bir diyetisyen. Süreç boyunca gayet ilgili, motive edici ve yol gösterici. Yazmış olduğu diyet listeleri rahatlıkla uygulanabilir Türk damak tadına uygun ev yemekleri içeriyor ve bu süreci gerçekten çok kolaylaştırıyor, hayata entegre edilebiliyor ve kalıcı beslenme alışkanlığı oluşmasına yardımcı oluyor.

Harika bir hanımefendi kendisi gerçekten cok ilgili ve alanında uzman. İlk diyetisyen deneyimimdi ve kendisi hem harika menüleriyle, tecrübesi ve yonlendirmeleriyle cok kısa sürede mükemmel sonuçlar almamı sağladı. Tamamen bozuk olan yeme düzenim 2 aylık süreçte güzel bir şekilde iyileşti. Gözle görülür farkı de gördükçe motivasyonum surekli arttı bu süreçte. Kesinlikle iyi ki güvenerek yola çıktığım dediğim bir diyetisyen

• Diyetisyen Songül Bişgin Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi Zayıflama  •

Uzun zamandır devam eden ve bir türlü veremediğim kilolarımı kontrollü ve sağlıklı bir sekilde vermeme yardımcı oldu. Motivasyonum düştüğünde çok yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ediyorum

• B

Daha önce yaptığım diyetlerde migren atakları geçirir ve bir süre sonra ağrılara dayanamaz diyeti bırakırdım. Songül hanıma bu hassiyeti anlattım ve atak geçirmeden aç kalmadan kilo vermeyi başardım . Diyet sürecim harika devam ediyor .

• U

Songül Hanım işinde uzman bir diyetisyen. Farklı diyetisyenlerde yaptığım görüşmelerde yeterli sonuç alamamıştım. Kendisinin çok güzel ve sağlıklı bir kilo verme sürecim oldu ve devam ediyor. Sürekli olarak ilgileniyor. Çok memnunum.

• Diyetisyen Songül Bişgin Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi Zayıflama Diyetleri  •