Doktor muayenehanesi

İzmir

• Sigortasız hastalar/danışanlar

Zor bir süreçten geçiyordum… Uzun zamandır hem iltihaplı eklem romatizması( Ankilozan Spondilit ) hem de bel fıtığı ile mücadele ediyordum. Günlük hayatım oldukça zorlaşmıştı. Birçok doktora gittim fakat tedavisi yok dendi , kullandığım ilaçlar sadece ağrılarımı gideriyordu beni tedavi etmiyordu ve yan etkileri çok fazlaydı

Ama yolum bu kadar ilgili, anlayışlı ve işini gerçekten severek yapan bir doktor Suat Kıyak ile denk geldi. Uyguladığı tedavi sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum. Ağrılarım geçti, hareketlerim rahatladı ve en önemlisi moralim yerine geldi. Şu an tamamen ilaçları bıraktım. Benim gibi rahatsızlığı olanlara doktorumuzu öneriyorum başka yerlerde hiç vakit kaybetmesinler.
    İyi ki varsınız hocam

• başka bir yer Diğer  •

Tavsiye üzerine gittiğim Suat Bey ile bel fıtığı ve omurga romatizması üzerine bir tedavi süreci yürüttük. Başlangıçta ameliyat olmayı düşünmeme rağmen, planlanan tedaviyle birlikte cerrahiye ihtiyaç duyulmayacak bir iyileşme sağlandı. Romatizma kaynaklı sorunlarımın da kontrol altına alınmasıyla birlikte sağlığım eski dönemlere göre çok daha iyi durumda.

• başka bir yer Diğer  •

Yaklaşık iki yıldır annemin ayağında geçmeyen ağrıları vardı üç seans tedaviden sonra çok rahat bir şekilde yürümeye başladı ağrıları bitti sayılır çok memnun kaldık

• Doktor muayenehanesi Diğer  •

• K

Dr. Suat KIYAK la yeni tanıştım tedavi ettiği hastaların bazıları tanıdığım kişilerdir. dokter beye güvenmek istiyorum. Kendisine başarılar diliyorum Kenan ÇİĞİLLİ ILGIN/ KONYA

•  •

Profili düzenle veya yönet