Halaskargazi Cad Çiçek Ap No:81 K:2 Da:4 Pangaltı Osmanbey, İstanbul
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
me...l
Tedavi süresi boyunca ,en ince ayrıntısına kadar hiç bir şeyi atlamadan çalışan, güven veren titiz, temiz güler yüzlü
..diş hekimi arayışınız varsa tereddüt etmeden gidebilirsiniz..kesinlikle herkese tavsiye ederim..ne yaptığı iğneyi duydum ne çektiği dişi..mükemmel de tek kelimeyle• Taşkın Özcan Muayenehanesi • Diğer •
se...r
Biz ailecek gittik. Hepimiz memnun kaldık. Teşekkür ediyoruz itinalı çalışması için.
Taşkın Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Taşkın Özcan, Diş Hekimi.
Taşkın Özcan adresi nerede?Taşkın Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Cad Çiçek Ap No:81 K:2 Da:4 Pangaltı Osmanbey İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Taşkın Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Taşkın Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Taşkın Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Taşkın Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Taşkın Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Taşkın Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Taşkın Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar