Alkali Diyet, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Akatlar Etiler, İstanbul • Harita
Dyt. Sena Çuhadar
Mimar Sinan Mahallesi Karagazi Sokağı No:12/36 Ekşilioğlu İş Merkezi Üsküdar/ İstanbul, İstanbul • Harita
TTDiet
Altıntepsi mah. Akpınar cad. No:32/A, İstanbul • Harita
Diyetisyen Hilal Genç
Dikilitaş Mah Mukkataci Sokak Mimar Orhan Saka Apt. kat 4 no 12, İstanbul • Harita
Dyt.Tuğçe Gül Çetin
Medicana Ataköy
İstanbul • Harita
Dyt. Kübra KAYNAR
Dyt. Büşra Korkmaz
Merkez Mh. Eyüp Yolu Cad. Gopark Tesisi D Blok 2.Bodrum No:3, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Belde Tıp Merkezi
Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Çamlık Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:16, 34782, Çekmeköy, İstanbul, Türkiye, İstanbul • Harita
Özel Çamlık Tıp Merkezi
Dyt. Sultan Nur Uğur
Kozyatağı mah. Pamuk sok. Bina no:2 Daire:6 Kat:2 Kozyatağı / Kadıköy, İstanbul • Harita
Diyetisyen Ece Hoşver
İstanbul, Çekmeköy • Harita