Alkali Diyet, Üsküdar
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Acıbadem mah. No:93 /1 Caspian Yeni Acıbadem Sitesi B Blok K:3 D:8, İstanbul • Harita
Dyt. Gözde Nur Artıkoğlu
Acıbadem mah Çeçen sok Akasya Kent etabı B1 blok kat:11 daire:145, Üsküdar • Harita
Akasya Endokrinoloji
Acıbadem Mah. Çeçen Sk. Akasya Kent Kule A1 Blok Kat:25 Daire:137, İstanbul • Harita
Dyt. Zeynep Güngör Yüz Yüze Diyet Danışmanlığı
Akasya Acıbadem Kent Kule A/1 Blok Kat:22 D:110, İstanbul • Harita
Diyetisyen Kübra Yazıcı
Koşuyolu Mahallesi Muhittin Üstündağ Caddesi No:11B/6 Elysium Elit Sitesi, İstanbul • Harita
DİYET UYGULANMAKTADIR - Dyt. Nur Ucuz
Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak 25-A1 Daire 79 Üsküdar, İstanbul • Harita
Diyethanem Beslenme ve Danismanlik Merkezi (Diyet)
Akasya Acıbadem Kent Kule A1 Blok kat:21 D:93 Acıbadem / İSTANBUL, İstanbul • Harita
Diyetisyen Tuğba Yaprak - İstanbul Diyetisyen Beslenme Uzmanı
Koza mah. 1638. sok. I blok Çiğdem Apart., İstanbul • Harita
Yasemin Hüseyin Muayenehanesi
Tıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Metabolik cerrahi · Daha fazlaAlemdağ Yanyolu Cad. No:36, Ümraniye • Harita
İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir • Harita
Üsküdar, İstanbul • Harita
Dyt. Bahar Değer
Alemdağ Yanyolu Cad. No:36, Ümraniye • Harita
Özel Çamlıca Erdem Hastanesi
Mimar Sinan Mahallesi Karagazi Sokağı No:12/36 Ekşilioğlu İş Merkezi Üsküdar/ İstanbul, İstanbul • Harita
TTDiet
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
Altunizade Mahallesi Altunizade Mah. Kısıklı Cad. No:7, İstanbul • Harita
Esteworld Estetik Altunizade Polikliniği