Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Çiğli
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Mimar Sinan Mah. Işılay Saygın (1399) Sok. No:12 K:3 D:8 Alsancak, İzmir • Harita
Op. Dr. Evrim Berberoğlu Muayenehanesi
Talatpaşa Bulvarı No:75 Kat:3 D:10 Sema Apt. Alsancak, İzmir • Harita
Ata Önvural Muayenehanesi
Mimar Sinan Mahallesi ,Çetinkaya Bulvarı Karaahmetoğlu İş Merkezi 35220 Konak, İzmir • Harita
Ömer Topalak Muayenehanesi
Kent Alsancak Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Algoloji, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaKıbrıs Şehitleri Cad. No:140 Alsancak, İzmir • Harita
Kent Alsancak Tıp Merkezi
Özel Karataş Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği, Diyetisyen, Metabolik cerrahi · Daha fazlaBarbaros Mahallesi 336 Sokak No:26 Karataş, Konak • Harita
Özel Karataş Hastanesi
Özel Çınarlı Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon
Anadolu Cad. No:14 Yenişehir, İzmir • Harita
1434. Sokak No: 2/9 Talatpasa Bulvarı, Konak • Harita
Hatice Marifet Muayenehanesi
Talatpaşa Bulvarı No: 42 D: 2, İzmir • Harita
Hakan Kanit Muayenehanesi
Aksoy Plaza, Kıbrıs Şehitleri Caddesi No. 152 Zemin Kat Alsancak-İzmir, İzmir • Harita
Prof. Dr. Aziz Karaoğlu Muayenehanesi
3205 Sk.No:13 D.1 Çalıkuşu Mah. Karabağlar Belediyesi Yanı, İzmir • Harita
Rıza Zinde Muayenehanesi
İstasyon Cad.No:22, İzmir • Harita
İnci Ünal Muayenehanesi
Özel Çiğli Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları
, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji · Daha fazlaYeni Mahalle Mahallesi Tuzla Cad. No:36, İzmir • Harita
Özel Çiğli Tıp Merkezi
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri, Akupunktur · Daha fazlaSaim Çıkrıkçı Cad.No:59, Karabağlar • Harita
İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi