İp Askılama, İstanbul
Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1993.Sokak 41 No :3, İstanbul • Harita
Dr. Maşuk Kaya
Akasya AVM A2 Kule Kat: 36 Daire: 246, İstanbul • Harita
Assoc. Prof. Dr. M. Besir OZTURK / Trendest Clinic
Barbaros Mah. Akzambak Sok. No:3A Uphıll Towers B Kule Daire: 141, İstanbul • Harita
Op.Dr. Ali Cemal Yılmaz Plastik Cerrahi
Uphill Towers B Blok D.111 Barbaros Mah. Akzambak sok. No:3, İstanbul • Harita
Doç Dr. Tahsin Görgülü Estetik Cerrahi Merkezi
Teşvikiye Mah. Nişantaşı Ihlamur Yolu Sk. Belde Apt. No:1 İç kapı No:4, İstanbul • Harita
Oğuzhan Akgül Muayenehanesi
Cumhuriyet,Atatürk Bulvarı,No:3 Beycity Residence B Blok D:48, İstanbul • Harita
Koray Mutlu İyibilek Muayenehanesi
Atakent, 4. Cd. No:36, İstanbul • Harita
BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi
Harbiye Mah. Abdi İpekçi Caddesi No: 1 K:5 D:12 Park Apartmanı, • Harita
Op. Dr. Erkin Önsal Muayenehanesi
Teşvikiye Mahallesi Akkavak Sokak Halil Bey Apartmanı 19/29 Kat 3, İstanbul • Harita
Dr. Ersun Çobanoğlu
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaAtakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece • Harita
İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir • Harita
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi
Caddebostan Mh. Ethem Efendi Cad no:3 Ugur Ap D:9, İstanbul • Harita
Dr.Güler Gamze Eren
Bağdat Cad. Caddebostan Mah. No:322, İstanbul • Harita
Op.Dr. Hasan BÜYÜKDOĞAN
Turkuaz İş Merkezi Ankara Cad. No: 403 Kurtköy Yenişehir, İstanbul • Harita
Op.Dr. Metin Temel Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Muayenehanesi