Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Göz Altı Morluk Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Doç. Dr. Soysal Baş Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Gıdı Estetiği
Hollywood Yüz Estetiği
Jinekomasti
Kanser Cerrahisi
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Karın Germe
Doç. Dr. Soysal Baş Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Kontrol Randevusu
Kozmetik Cerrahi
Kulak Estetiği
Doç. Dr. Soysal Baş Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laserasyon Onarımı
PRP
PRP Saç Tedavisi
PRP Yüz Gençleştirme
Doç. Dr. Soysal Baş Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rekonstrüktif Mikrocerrahi
İple Yüz Germe
İzsiz Meme Büyütme
,, Beşiktaş, İstanbul 34353
b....b
Soysal hocam müthiş enerjik ve pozitif biri öncelikle .Kendisine kullandığı ürünlere güveni tam.Çok korktuğum bi ameliyattı mastektomi fakat o kadar rahatlattı ki beni sonucundan korkmadan girebildim ameliyata. Sonrasında da sayesinde daha hızlı iyileşebildim hadi iyisin iyisin diye diye gerçekten de kısa sürede iyi oldum. İlgisine ve sevgisi bir doktor gibi değil de abi gibiydi benim için. Gözüm kapalı güvendiğim biri çok sıcakkanlı ve samimi. Ayrıca sonuçtan da çok memnun kaldım. Her sorumda sorunumda yanımdaydı ve anında cevap verdi ilgilendi. Herkese tavsiye ederim.
• Doç. Dr. Soysal Baş Muayenehanesi • Meme Protezi •
de...
Kıymetli soysal hocamla yolum meme kanserinde karşılaştı.Mastektomi ameliyatı oldum ameliyat sonrası soysal hocam ameliyatımın estetik tarafını başarılı bir şekilde sonlandırdı.İyiki tanımışım
el...l
Merhabalar. Soysal Bey ile arkadaşım aracılığıyla iletişim kurdum. İlk işlemimiz et benlerimin alınmasıydı. Daha sonrasında göz ve alın bölgesine botoks işlemi yapıldı. Yapılan tüm işlemlerden son derece memnunum. Soysal Bey işteki tecrübesini insan ilişkilerindeki güzel yaklaşımı ile birleştirince harikalar yaratıyor.
• Doç. Dr. Soysal Baş Muayenehanesi • Botoks Enjeksiyonu •
be...
Merhaba,
2017 yılında mide küçültme ameliyatı olmuştum. Yüksek oranda kilo vermeye bağlı sarkma ve deformeler oluştu. İki ay önce estetik olmaya karar verdim. Daha öncesinde branşında uzman Soysal Bey i araştırıp takip ediyordum. Muayene için ilk randevuma gittiğimde ki yaklışımı detaycı davranması süreci anlatması takip etmesi beni daha çok cesaretlendirdi. 6 Eylül de kol germe ve meme protez ameliyatımı oldum. Ameliyat ve süreçten memnun kaldım. Soysal Bey başarılı ve hızlı geçti ameliyat demesine rağmen sürekli takip edip ilgilendi. Geç saat olmasına rağmen hastaneye kontrole geldi. Arayıp sordu durumumu biliyorsun ben aradığımda karşılıksız bırakmadı. Rahatlıkla ulaşabildim. 3 hafta oldu ameliyat olalı hala aynı durumdayız. Kontrollerimi aksatmıyorum. Her kontrolümde büyük özveri ile ne olduğunu nasıl olduğunu nasıl olması gerektiğini anlatıyor. Hızlı toparlanma ve iyilişme sürecindeyim. Bu süreci Soysal Bey ile geçirdiğim için memnun ve mutluyum.• Doç. Dr. Soysal Baş Muayenehanesi • Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu •
O
ok...ş
Kepçe kulak operasyonu geçirdim. Hocamdan Allah razı olsun iyiki tanımışım dediğim sayılı insanlardan birisi oldu. İlgisi, davranışları, özenle yaptığı işi, mütevaziliği, herseyiyle örnek bir doktor, çok memnun kaldım. Sosyal medyada tanınmış birkaç doktor ile görüştüm ama kimse bana Soysal beydeki rahatlığı, samimiyeti vermedi. Önemli olan benim ikna olmamdı. Operasyon sonrası hiç yalnız bırakmadı iyileşme sürecine kadar sürekli arayıp sorup ilgi gösterdi. Ben işini iyi yapanların reklama ihtiyacı olmaz diye düşünüyorum Soysal beyde onlardan biri. Şiddetle tavsiye ederim.
• Doç. Dr. Soysal Baş Muayenehanesi • Kulak Estetiği •
Meme kanseri teşhisini takip eden meme boşaltma ameliyatı ile eş zamanlı silikon implant yerleştirmesi operasyonumu yapan değerli hocam. Çokça açıklayıcı ve ilgili yaklaşımı olan bir doktor. Ameliyat sonrasındaki destekleyici ve içten konuşmaları ile süreci geçirmemde çok yardımcı oldu.
• Doç. Dr. Soysal Baş Muayenehanesi • Meme Protezi •
s....d
Doktor bey daha önce tanımıyordum meme ca tanım konmuştu meme cerrahim doktoru Bülent çitgez vasıtasıyla ameliyat günü tanıştım. Güven veren isminin ehli samimi bir dost bir kardeş bir can gibi yaklaştı İyi ki Doktor veya ameliyat oldum İyi ki tanıdım iyi ki var Allah korusun bir daha böyle bir şey başıma gelirse gözümü kapatır yine Soysal doktoruma giderim İyi ki varsın Çok yaşa Doktor Bey
f.....
Sosyal Hocaya göğüslerimdeki şikayetlerimden dolayı başvurdum. Muayenem sonucunda sırt, boyun ve omuz ağrımın göğüslerimden kaynaklandığını ve küçültme yapılmasının şart olduğunu belirtti. Operasyon hakkında bana çok güven verdi ve operasyon haftası irtibat halinde kaldık. Hastaneye yattığımızda çok heyecanlıydım ve korkuyordum, ameliyathaneye alındığımda beni kapıda karşıladı. Ölçümlerim yapıldı, ameliyat başladı ve yaklaşık 8 saat sürdü. Ameliyattan sonra iki veya üç gün hastanede kalmam yeterli olsa da kendisi dört gün kalmama izin verdi. Ameliyattan sonraki süreci biraz zor atlattım. Ameliyattan sonra 3 ay boyunca belirli periyotlarla kontrollerim devam etti. Yaklaşık 2 ay boyunca zorunlu korse taktım, her kontrole gittiğimde kendisi benimle yakından ilgilendi. Kendisinden oldukça memnun kaldım. Çevremde soranlara sürecimi anlattığımda "Böyle doktorlar var mı?" diye şaşırıyorlar. Hem doktorluğu hem insanlığıyla süreç boyunca bana çok destek oldu.
• Doç. Dr. Soysal Baş Muayenehanesi • Meme Küçültme •
Ö
öm...
Trafik kazası geçirerek araç altında kalarak ezildim ve sağ bacağımın tamamı travmaya bağlı oluşan yanıktan dolayı çok büyük doku kaybına uğradı, uzun tedavi sonucu ameliyatlarımı yaparak tamamıyla eski sağlığıma kavuşmasını sağlayan sayın Doç. Dr. Soysal BAŞ işinin ehli çok başarılı bir Doktor hastasıyla ilgilenmesi tamamıyla takip etmesi en ufak ayrıntılara kadar detaylarını inceleyerek büyük bir özveriyle işini çok iyi yapıyor hastasının sağlığı için zaman fark etmeksizin gecesini gündüzüne katarak çalışıyor ve ilgileniyor, taburcu olduktan sonra beni ve eşimi arayarak durumumu takip etmesi beni eşimi ve çevremi çok mutlu etti. İlk defa sağlık camiasında böyle bir olaya şahit oldum.
Z
z....b
Soysal Bey'e geçen sene düşük göz kapaklarım şikayetiyle randevu aldım. Bütün süreç boyunca oldukça titiz ve özenliydi. İletişimi oldukça kuvvetli biri. Operasyon çok başarılı geçti. Sonrasında da aynı şekilde inanılmaz memnun kaldım. Göz kapaklarımda ne bir iz kaldı ne de bir sıkıntı oldu. Gerçekten harika bir doktor.
• Doç. Dr. Soysal Baş Muayenehanesi • Göz Kapağı Estetiği •
Soysal Baş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Soysal Baş, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Soysal Baş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Cilt Yenileme, Mikrodermabrazyon, Laserasyon Onarımı, Dikiş, Lokal Anestezi, Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme), Blefaroplasti, Botoks, Botoks Enjeksiyonu.
Soysal Baş adresi nerede?Soysal Baş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- , İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Soysal Baş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Soysal Baş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Soysal Baş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Soysal Baş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Soysal Baş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Soysal Baş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Soysal Baş hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Soysal Baş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra