Lezyonektomi, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Ondokuz Mayıs Mahaleesi Begonya Sokak No:12 Kadıköy / İstanbul, Kadıköy • Harita
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
Şemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Hakkıyeten cad. No:17 Aşçıoğlu Plaza no:7 Fulya Şişli, İstanbul • Harita
Onur Kulaksızoğlu Muayenehanesi
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad. Dr. Şevketbey Sok. Konur İş Hanı Kat 4, İstanbul • Harita
Turgay Bilge Muayenehanesi
E5 Karayolu Üzeri İçerenköy, Ataşehir • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Vital Fulya Plaza No:23 Kat:2 Oda:4,, İstanbul • Harita
Sevda Uğraş Muayenehanesi
Tevfik Bey Mahallesi Maslak Çeşme Caddesi No:30, Küçükçekmece • Harita
Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi
Maltepe Ersoy Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) · Daha fazlaAltayçeşme Mah. Varna Sok.No:16, İstanbul • Harita
Maltepe Ersoy Hastanesi
Doğan Sok.İstasyon, İstanbul • Harita
İstanbul Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti · Daha fazlaFatih Cad.No:175, Sultanbeyli • Harita
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen · Daha fazlaDeli Hüseyin Paşa Cd. Şevketdağ Sk. No:2 Bahçelievler, İstanbul • Harita