Mezoterapi, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Harbiye mah. Maçka cad. Narmanlı apt No: 24 Kat:5 Daire:35, Teşvikiye, İstanbul • Harita
Gonca Gökdemir Muayenehanesi
Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16, Küçükçekmece • Harita
Acıbadem Atakent Hastanesi
Mimar Sinan, Kassam Çeşme Sokaği No: 7 D:.1, İstanbul • Harita
Dr. Betül Öztürk Günel Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uzmanı
İstanbul, İstanbul • Harita
Op Dr Dinçer Akkuş
Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar • Harita
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Küçükbakkalköy Mahallesi Sarı Lale Sokak No:1, Ataşehir • Harita
Dr Kadri Akıncı Muayenehanesi
Koşuyolu Mah. Mehmet Akfan Sok. No:15-17/2 Kat:1, Kadıköy • Harita
Op. Dr. Asil Yılmaz
Ağaoğlu My Prestige İş Merkezi Barbaros Mahallesi Ihlamur Bulvarı Sarkaç Sokak No 1 Kat 15 Daire 125-26 Batı Ataşehir, İstanbul • Harita
Dr.Çiğdem ÖZDEN
Özel Bayındır Hastanesi İçerenköy
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaAli Nihat Tarlan Cad. Ertaş Sok. No: 17 İçerenköy, Ataşehir • Harita
Özel Bayındır Hastanesi İçerenköy
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaAtakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece • Harita
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
E-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu, Kadıköy • Harita
İstanbul Medipol Koşuyolu Hastanesi
Suadiye mah, bağdat caddesi, 398/6 Kadıköy, İstanbul • Harita
Dr Hande Ayparçası Muayenehanesi
Cennet Mah. Y. Kemal Beyatlı Cad. N35 K-1, İstanbul • Harita
Özel Küçükçekmece Ömür Polikliniği
Bahçeköy Merkez Mah. Valide Sultan Cad. No34 Bahçeköy-Sarıyer , İstanbul • Harita
Sarıyer Sabri Artam Vakfı Aile Sağlığı Merkezi
Atatürk Mh. Ertuğrul Gazi Sk Metropol İstanbul A Blok Kat:54, D:aire 676, İstanbul • Harita
Dr. Zeynep Gökalp Kliniği