X-Ray, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Göktürk Merkez mahallesi İstanbul Caddesi No:28 Gökmahal Ofis no:31 Göktürk, İstanbul • Harita
Deniz Boybeyi Muayenehanesi
Cumhuriyet Mah. Hekim Sk. No:4 Daire:122 (05449598806), İstanbul • Harita
Dr.Dt. Merve Demir
Bağdat Caddesi Selçuk Apt No:397 A Blok Daire 3, İstanbul • Harita
Diş Hekimi Yasemin Aydeniz Muayenehanesi
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaAtakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece • Harita
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Merkez Mahallesi Burcu Sokak No:9, Kağıthane • Harita
Kızılay Kağıthane Hastanesi
Alemdağ Şifa Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) · Daha fazlaMeclis Mahallesi Atatürk Caddesi No:123, Sancaktepe • Harita
Alemdağ Şifa Tıp Merkezi
Medicana Airport Medical Center
İç hastalıkları, Göz hastalıkları, Acil tıp
, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazlaTayakadın Mh. Terminal Cd. No: 1 D: 760494 İstanbul Havalimanı, Arnavutköy • Harita
Medicana Airport Medical Center
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita