Prof. Dr.
Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi
Kayseri 2 adres

Güvenli Dolgu Seçimi Kursu, 2010, Kartalkaya
Saç Ekimi Kursu, 2012, Antalya
Fraksiyone + Dermablate Lazer ile Kombine Yüz Gençleştirme Kursu, 2010, Kartalkaya
Botox ve Deneyimin Gücü, 2010, Kartalkaya
Platelet Rich Plasma (PRP): Theory and Practice in Aesthetic Fields, 2010, Kartalkaya
Mesleki Üyelikleri:
Estetik Yüz ve Burun Cerrahisi Derneği
Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği
Türk Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği
Estetik Plastik Cerrahi Derneği
Kayseri Meme Hastalıkları ve Cerrahisi Derneği
Alpaslan Mahallesi, Şehit Üsteğmen Mustafa Şimşek Cad. Arıburnu Apt. No:132/B, Melikgazi , Kayseri
Örnek Evler Mahallesi, Salih Avgun Paşa Cad.Temizel Sokak D:13, Kocasinan, Kayseri
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Alpaslan Mahallesi, Şehit Üsteğmen Mustafa Şimşek Cad. Arıburnu Apt. No:132/B, Kayseri
Abdominoplasti
Göz Altı Morluk Tedavisi
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Prof. Dr. Teoman Eskitaşçıoğlu Kliniği
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Gıdı Estetiği
Hollywood Yüz Estetiği
Jinekomasti
Kanser Cerrahisi
Karın Germe
Prof. Dr. Teoman Eskitaşçıoğlu Kliniği
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi
Kesik İzi Tedavisi
Kol Germe (Brachioplasty)
Koltuk Altı Terlemesi
Kulak Estetiği
Memorial Kayseri Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Lazer Lipoliz
PRP Saç Tedavisi
PRP Yüz Gençleştirme
Radyofrekans İle Bölgesel Zayıflama
Prof. Dr. Teoman Eskitaşçıoğlu Kliniği
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Revizyon Burun Estetiği
İp Askılama
İple Yüz Germe
İzsiz Meme Büyütme
Prof. Dr. Teoman Eskitaşçıoğlu Kliniği
Trafik kazası sonucu yüz bölgemdeki cam parçaları için gittim Teoman Bey'e. Yaklaşık 1 yıldır devam ediyor tedavim. Hem cam çıkartma işlemleri yapılıyor hem de iz kalmaması için fraksiyonel lazer ve PRP uygulanıyor. Tedavi sürecinden çok memnunum gerçekten. Alanında oldukça yetkin bir hekim. Hastasına karşı da çok ilgili.
Akne ve rozasea tedavisi için gittim Teoman Bey'e. İsmini çok duyduğum ve bildiğim bir doktordu. Enjeksiyon ve lazer tedavisi uyguluyor. Olumlu yönde ilerliyor tedavim. Hastasına karşı yaklaşımı ve ilgisi çok güzel. Zaten alanında çok başarılı bir doktor. Süreçten çok memnunum.
el...ç
Teoman Bey’e 2 ay önce burun estetiği oldum burnumda hem yamukluk hemde çok büyük bir kemer vardı ayrıca nefes problemimde vardı bütün problemlerim ameliyattan sonra çözüldü özelliklede görüntü açısından tedirgindim ya istediğim gibi olmazsa doğal olmazsa yapay durursa gibi ama Teoman Bey beni çok rahatlattı ve yüzüme yakışacak burnu yapacağını söyledi gerçekten tamda öyle oldu yüzüme o kadar oturdu o kadar doğal oldu ki çevremdeki insanlar eski burnumu unuttuğunu sanki bu burunla doğmuşum gibi olduğunu söylüyor ben çok memnunum yaptırmak isteyen insanların aklında en ufak bi şüphe kalmasın Teoman Beye güvensinler sonucunda çok güzel bir burunla hayatınıza devam ediyorsunuz.
mn...e
2022 ameliyat oldum çocukken düşüp kırıldığı için eğrilik bardi . Şu an üçüncü Senem ama hiç memnun değilim ve burnum tekrardan eğreti yan yattığımda düşüyor burnum
i̇...ü
Ayağımın altında oluşmuş olan nasır için gittim. Önceden tanıdığım bir hoca, kendisine aşırı güveniyorum. Muayene sonrasında operasyona girdim. Operasyonum güzel geçti, şu an gayet iyiyim. Sancısız bir dönem atlattım. Sonrasında sürekli ilgilendi, her konuda kendisinden çok memnunum.
h....y
Botoks, dolgu ve cilt bakımı için randevu aldım. Tavsiye üzerine gittim. Yaptırdığım işlemlerde hiçbir problem yaşamadım, sürecimiz iyi geçti. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Teoman Bey işinde başarılı bir doktor. Herhangi bir problem olduğunda hemen ilgileniyor. Çok ilgili ve alakalı bir doktor. İstediğim zaman ulaşabiliyorum, geri bildirimlere açık bir hekim.
f....ş
Göz kapağı ameliyatı oldum. Ameliyatım iyi geçti. Tavsiye üzerine başvurmuştum. İşini iyi yapıyor, başarılı ve profesyonel bir hekim. Her şekilde hala kendisini tercih ediyorum. Kliniğini arayıp ulaşabiliyorum, sorduğum sorulara cevap alabiliyorum.
pe...
Teoman bey, tanıdığım hekim olarak insan olarak mükemmel bir insan .öncesi saglik nedeniyle cerrahi dr.um şimdi genelyuz cilt bakımından dolayi iletisimindeyim sayesinde mutlu ve mesudum. saygilarimla
g....y
Kendisinden ve çalışma arkadaşlarından memnunum. Epilasyon, lazer, dolgu ve botoks yaptırıyorum. Bu tarz ihtiyaçlarımda kendisini tercih ediyorum. Teoman Bey hastaya cesaret ve güven veriyor. Bu benim için çok önemli. Hastasını dinliyor, her şeyi ayrıntılı bir şekilde açıklıyor. Çok rahat bir şekilde konuşabiliyorum, aklımda hiç soru işareti kalmıyor. Kliniğin hijyeni çok iyi. Kendisi ve çalışma arkadaşları çok güler yüzlü. Hiç sorun yaşamadım. Koşulsuz kendisine güveniyorum.
g....g
Botoks, altın iğne ve benzeri işlemler için başvurdum. Yaptığı işlemlerden memnunum. Hastalarıyla yakından ilgileniyor, sorularına cevap veriyor. Kişiye özel yöntemler ve ilaçlar kullanıyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum, her zaman destek oluyorlar.
Teoman Eskitaşçıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Teoman Eskitaşçıoğlu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi. Size Teoman Eskitaşçıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Liposakşın, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Burun Estetiği, Kulak Estetiği.
Teoman Eskitaşçıoğlu adresi nerede?Teoman Eskitaşçıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Örnek Evler Mahallesi, Salih Avgun Paşa Cad.Temizel Sokak D:13 Kayseri
- Alpaslan Mahallesi, Şehit Üsteğmen Mustafa Şimşek Cad. Arıburnu Apt. No:132/B Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Teoman Eskitaşçıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Teoman Eskitaşçıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Teoman Eskitaşçıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Teoman Eskitaşçıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Teoman Eskitaşçıoğlu hangi dilleri konuşuyor?Teoman Eskitaşçıoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Teoman Eskitaşçıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Teoman Eskitaşçıoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Teoman Eskitaşçıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 81 hasta / danışan, Teoman Eskitaşçıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Kayseri bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Kayseri bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra