2011 yılında Celal Bayar Üniversitesinden Gıda Teknikeri olarak mezun olmuştur.
Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde stajyer diyetisyen olarak görev yapmıştır.
- Şişmanlık (Obezite) ,
- Diyabet (Şeker Hastalığı) ,
- Kilo Problemi ,
- Aşırı Kilo Alımı ,
- Hiperlipidemi ,
29 Ekim Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi Karya&Rızvanoğlu Apartmanı C Blok K:2 D:5, Nilüfer, Bursa 16120
- Sigortası olan hastalar
Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
29 Ekim Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi Karya&Rızvanoğlu Apartmanı C Blok K:2 D:5, Bursa
Diyabet Diyeti
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
gi....
38 yaşında hayatı boyunca kilo problemi yaşamış, insülin direnci ve pcos hastası biriyim üstelik duygusal yeme bozukluğumda mevcut. yaşla beraber metabolizmam tamamen durmuştu.
Sizi asla belli kalıplara sokmaya çalışmıyor Tuğçe hanım. Bulunduğunuz psikolojik ve fiziksel durumu bir bütün olarak değerlendirip ona göre destek oluyor. kısa zamanda kilo verdim ama asıl önemli olan metabolizmam normale dönmeye başladı. Kastan asla kaybetmedim, kendimi kötü hissetmedim. Tok hissetmek nedir, tatlıdan uzak kalabilmek nedir, canımın yemek istememesi nedir Tuğçe hanımın sayesinde öğrendim. Şiddetle tavsiye ediyorum. Kendim yıllardır sağlık sektöründe çalışıyorum. Bir sürü bilgiye de vakıf ve bilinçli biri olduğumu düşünerek harekete geçmemiştim ama çok pişmanım daha önce yardım istemediğim için.• Online Danışmanlık • Online Diyet •
f....o
Çok ilgili ve pozitif bir diyetisyen, alanında uzman biri
ed...a
Çok güleryüzlü ve ilgili. Verdiği listelere uyulması çok kolay
• Diyetisyen Tuğçe Kılıç Muayenehanesi • Zayıflama Diyetleri •
be...l
Tuğçe hanım her zaman güleryüzlü ve enerjik. Daha önce de gittiğim ve çok güzel sonuçlar aldığım için tekrar tercih ettim. İşini severek yapan ve motivasyonu çok iyi destekleyen bir diyetisyen. Kilo verme sürecinde hem aç kalmayıp hem de hızlı sonuç alınabileceğini öğretti
Z
ze...a
Merhaba Tuğçe hanımla yaklaşık 5 ay önce tanıştım açıkçası başlarken daha karamsardım pek bi ümidimde yoktu çünki biraz zor kilo veriyorum ama Tuğçe hanım hem enerjisi hemde bilgi birikimiyle harikalar çıkarttı sayesinde daha sağlıklı ve ideal kilolarımda olacağıma artık inanıyorum .
d.....
Çok ilgili çok samimi ve kızımın kilosu ile olan kaygı ve korkularını yenmesine yardımcı oldu ! Sayesinde 5 kilo verdik ! kızım çok mennun ve mutlu . Diyetisyon kontrolllerine devam edeceğiz
ul...n
Tuğçe hanımla 3 sene önce karaciğer yağlanması ve insilün direnci sebebiyle tanıştım. Kilo verme sürecimde kendisinin desteği çok oldu. Başlamak zorunda olduğum ilaçları birlikte bıraktım.Sağlıklı yaşam sürdürülebilir bir diyet programı istiyorsanız Tuğçe hanım'ı tercih edebilirsiniz.
g....̇
Tuğçe hanım ile yollarımız 5 sene önce kesişti. Kendisi ile toplamda 8 kg vermiştim. Şuanda kızım ile ben tekrar gidiyorum. Sağlıklı zayıflamak için ne yememiz gerektiğini öğreten bir diyetisyen . Kendisini iyiki tanımışız.
O
o....g
Diyeti keyifli,kolay ve çekilebilir bi hale getiren kişidir kendisi.verim alabildiğim,severek gittiğim,ve insanliğiylada fark yaratan tuğce hanımı herkese tavsiye ederim
gü...z
Tuğçe Hanım yıllardır diyetisyenlik hizmeti aldığım, alanında çok uzman ve iletişimi oldukça kuvvetli birisi. Kesinlikle tavsiye ederim.
• Diyetisyen Tuğçe Kılıç Muayenehanesi • Randevu •
Tuğçe Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuğçe Kılıç, Diyetisyen. Size Tuğçe Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Randevu, Zayıflama Diyetleri, Online Diyet, Diyetisyen Randevusu.
Tuğçe Kılıç adresi nerede?Tuğçe Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 29 Ekim Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi Karya&Rızvanoğlu Apartmanı C Blok K:2 D:5 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuğçe Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Tuğçe Kılıç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Tuğçe Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuğçe Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Tuğçe Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuğçe Kılıç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Tuğçe Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 133 hasta / danışan, Tuğçe Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.