- Diş Gıcırdatma
- Diş Ağrısı
- Diş Eti Kanaması
Diş Hekimi Randevusu
Eskişehir
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Diş Dolgusu
Kök Kanal Tedavisi
Lokal Anestezi
X-Ray
Görüşler
Tutku Hanımla dolgu ve zirkonyum kaplama tedavimi beraber tamamladık. Süreçte titiz ve özverili yaklaşımı, isteklerimi doğru anlayan empatik bakış açısı ile çok memnun olduğum bir sonuca ulaştık. Özellikle ön tek diş üzerinde kaplama yapmak çok daha zor olmasına rağmen kusursuz bir diş tasarlandı, milimetrik hesaplar yapılarak içimin çok çok rahat ettiği bir tedavi oldu. Benim için kaplamanın doğal durması çok önemliydi ve gerçekten isteklerimi tam anlamıyla yansıtan bir diş oldu doğal dişimden renk ve boyut olarak hiçbir farkı yok bu da günlük hayatta bana çok büyük bir konfor sağlıyor. Tüm sorularımı eksiksiz ve ilgiyle yanıtlayarak tedavinin benim için en rahat şekilde geçmesini sağladı. Yollarımız kesiştiği için çok mutluyum.
• • Diş Dolgusu •
Tutku Aydeniz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tutku Aydeniz, Diş Hekimi. Size Tutku Aydeniz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi.
Tutku Aydeniz adresi nerede?Tutku Aydeniz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tutku Aydeniz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tutku Aydeniz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tutku Aydeniz hangi dilleri konuşuyor?Tutku Aydeniz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Tutku Aydeniz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tutku Aydeniz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tutku Aydeniz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tutku Aydeniz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Tutku Aydeniz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.