Uzm. Dr. Ümran Kale Gökgöz

Dermatoloji · Daha fazla

Ankara 1 adres

2004 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimimi tamamladım. Tıp eğitimim sonrasında aynı sene Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Kliniği’nde çalışmalarımı sürdürerek Dermatoloji alanında uzmanlaştım. Estetik ve kozmetik dermatoloji, klinik dermatoloji, psoriazis, atopik dermatit vb dermatolojik hastalıklar, melanositik ve non-melanositik lezyonlarda dermoskopik değerlendirme alanında uzmanlığa sahibim.

Uzmanlık eğitimim sonrası 2 sene Zonguldak Çaycuma Devlet hastanesinde dermatoloji uzmanı olarak devlet hizmet yükümlülüğümü tamamladım. Sonrasında Zonguldak'ta kendi kliniğimi açarak özellikle lazer tedavileri ve kozmetik uygulamalarla ilgi çalışmalarım oldu.

2020 yılında Ankara'da ilk kliniğimi kurarak çalışmalarıma devam ettim. Antiaging alanında gelişmeleri yurt içinde ve dışında sürekli takip ederek güncel teknolojilerle kendi kliniğimde danışanlarıma sağlık ve medikal estetik hizmetlerini sunmaktayım.

Yetişkin
Çocuk

Dr. Ümran Kale Gökgöz

Kızılırmak mah. Dumlupınar Blv. YDA Center A2 Blok K:7 No: 234, Çankaya, Ankara 06530

• Sigortası olan hastalar

Ümran Hanım’a ilk kez şiddetli çene ağrım için gitmiştim. Yaptığı masseter botoksla yıllardır çektiğim ağrılardan kurtuldum.
    Sonrasında yüz ve göz çevresi botoksumu da ona yaptırdım, eşimin migren atakları için yaptığı migren botoksu da hayat kurtardı.
    46 yaşındayım ve yüzümde düşme başlamıştı… Ümran Hanım’ın elleriyle yüzüm toparlandı, ışıl ışıl parlıyor.
    Hem işine olan özeni hem de güler yüzüyle iyi ki tanımışız, çok seviyor ve güveniyoruz.

• Dr. Ümran Kale Gökgöz Ameliyatsız Yüz Gençleştirme  •

• G

Yüzümdeki kılcal damar kanaması sonucu bir doktor arıyordum. Sosyal medyada rastladım Ümran Hanıma, enerjisi çok güzel geldi, çok sevdim. Randevu alıp gittim. Umduğum gibiydi. Güler yüzlü, ilgiliydi, yapacağı tüm işlemler hakkında bilgi verdi, yapmamam gerekenleri ve sonucunda neler olacağını açıkladı. Kendisinin yaptığı işlemler ve samimiyetinden çok memnun kaldım.

• B

Diş sıkma problemim vardı, masseter botoks için başvurdum. İşlemimi yaptırdım, hiçbir sorun yaşamadım. Hızlı ve kolay bir şekilde oldu. Sonrasında dudak dolgusu için de gittim. Tüm işlemlerden memnunum. Her aradığımda ulaşabileceğim bir doktor. Ümran Hanım uzun yıllardır bu mesleğin içinde, tüm gelişmeleri takip eden profesyonel bir doktor. Gönül rahatlığıyla güvenebileceğim bir hekim.

• D

Kızımın sivilcelerinin tedavisi için doktor ararken tavsiye üzerine ulaştım. Kendisi hem bilgili hem de ilgili bir hekim. Tedavi sürecinde çok kolaylaştırıcı davrandı. İlaç tedavisinin yan etkileri hakkında tüm bilgilendirmeyi yaptı, tüm sorularımıza ayrıntılı cevap verdi. Tedavinin süresini ve kızımın eğitim hayatına etkisi açısından zamanlamayı çok güzel planladı. Sonuçta sivilceden eser kalmadı. Çok iyi bir doktor ve iletişimi güçlü bir kişi. Tavsiye ederim.

• Ç

Ümran hocaya 2022'den beri gidiyorum. Kendisine dolgu, botoks ve normal cilt rahatsızlıklarım üzerine defalarca gittim ve çok memnunum. Çevreme de her zaman tavsiye ediyorum. Ümran hocaya ilk kez gittiğimde eşim vasıtasıyla gitmiştim. Hala her türlü işlemde kendisine gitmeye devam ediyorum. Ümran hoca çok profesyonel ve işini titizlikle yapan bir doktor.

• G

Doktor hanıma botoks ve dolgu işlemi için gittim süreç hakkında sorularıma detaylı cevap aldım işlem sonrası klinikten gayet memnun ayrıldım.

• Dr. Ümran Kale Gökgöz Ameliyatsız Yüz Gençleştirme  •

• B

Botoks işlemini ilk defa yaptırdım. Son derece düzgün yaptı. Yüzümde mimik kaybı olmadı ayrıca işlem sonrası hiç bir yan etki görmedim.

• Dr. Ümran Kale Gökgöz Botoks  •