Hırkai Şerif Caddesi No:8, Fatih, İstanbul 34091
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
C
co...a
Önerim yok diş çekiminden ve dişçiden korkan ben ordan hep mutlu ayrıldım.Diş çekimine sıra gelince kerpeteni saklayıp hastasını sakinleştiren bir hekim Haluk bey.Açıklamalarla kafamdaki soru işaretlerini silip dişimi çekiyo.Dolgu esnasında astımıma göre hareket ediyo.Annemle bi gittim sonrası hep rutin kontroller ve tek başımaydım dişçiye koşarak gider oldum.Renktaş olmamızda ayrı süperlik.
• Mustafa Avcı-Yahya Haluk Yavuzel Muayenehanesi • Diğer •
Yahya Haluk Yavuzel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yahya Haluk Yavuzel, Diş Hekimi.
Yahya Haluk Yavuzel adresi nerede?Yahya Haluk Yavuzel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hırkai Şerif Caddesi No:8 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yahya Haluk Yavuzel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yahya Haluk Yavuzel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yahya Haluk Yavuzel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yahya Haluk Yavuzel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yahya Haluk Yavuzel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Yahya Haluk Yavuzel hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Yahya Haluk Yavuzel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar