Dr. Yalçın Önem, tıp eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır. İç Hastalıkları alanındaki uzmanlık eğitimini GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi İç Hastalıkları Servisi’nde almıştır. Mesleki çalışmalarını çeşitli kamu, askeri ve özel sağlık kuruluşlarında sürdürmüş olup, halen Kurtköy Ersoy Hastanesi bünyesinde görev yapmaktadır.
İç Hastalıkları Randevusu
X-Ray
Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik 34912
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Önem adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Yalçın Önem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yalçın Önem, İç Hastalıkları. Size Yalçın Önem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İç Hastalıkları Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, X-Ray, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Yalçın Önem adresi nerede?Yalçın Önem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yalçın Önem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yalçın Önem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yalçın Önem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yalçın Önem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yalçın Önem hangi dilleri konuşuyor?Yalçın Önem ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yalçın Önem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yalçın Önem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yalçın Önem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yalçın Önem hangi sigortaları kabul ediyor?Yalçın Önem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Pendik bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları